Menczer: A baloldali hazugságok időszakának vége + videó

Az Egészségügyi Világszervezet bejelentette: a kínai Sinopharm-vakcina hatásos az időseknél – mondta az államtitkár.

Forrás: Facebook, MTI2021. 05. 08. 11:33
MENCZER Tams
Budapest, 2020. december 7. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelõs államtitkára napirend elõtt szólal fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. december 7-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd

Az Egészségügyi Világszervezet bejelentette: a kínai Sinopharm-vakcina hatásos az időseknél – mondta az államtitkár.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalása szerint az időseknél is hatásos a koronavírus elleni Sinopharm-vakcina – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton Facebook-oldalán. Menczer Tamás a videóban azt mondta, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalásában nem javasolja felső korhatár bevezetését a vakcina alkalmazását illetően, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint nincs arra jel, hogy eltérő hatás lenne fiatalabbak és idősebbek esetében. „Az oltásellenes baloldal az elmúlt hónapokban több száz cikkben és nyilatkozatban támadta, és támadja most is az életmentő vakcinát. Magyar emberek életével szórakoznak. Ez az elmúlt 30 év legaljasabb és legembertelenebb politikai akciója” – mondta. Kiemelte: a vakcina rendelkezésre áll, mindenki beoltathatja magát. Az oltás életet ment! – hangoztatta az államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.