Menczer Tamás: A baloldal és sajtója már rég elvesztette a hitelét

Az államtitkár leszögezte: az ellenzéknek csak a kormány támadása a fontos, a magyar emberek biztonsága nem.

Forrás: facebook.com/menczer.tamas2020. 08. 26. 16:07
Karnok Csaba
20200404 Szeged Koronavírus-járvány: Megmutattak az SZTE Szegedi Tudományegyetem járványügyi részlegét a II. kórházban. A műtőket átalakították háromágyas intenzív helyiségeké lélegeztetőgépekkel és műszerekkel felszerelve. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM Fotó: Karnok Csaba Forrás: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azért milyen keserves lehetett a 444-nek a mai „tényfeltáró” cikket megírni a lélegeztetőgépekről – írja közösségi oldalára feltöltött legfrissebb bejegyzésben a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

Menczer Tamás szerint még a cikk szerint is megfelelő szinte az összes vásárolt gép. (Egyébként mind az.)

– A lélegeztetőkről a minap hét tömény percet magyarázó kamuvideós Korózs Lajos ezen a ponton feltehetően elkeseredve vonul a függöny mögé. Ja nem, ő nem olyan – állapítja meg az államtitkár.

A cikkből egyébként megtanulhatjuk, mit jelent a balliberális „igen, de”:

  • A cikk szerint igen, kellett venni lélegeztetőgépeket, de nem ennyit…
  • Igen, emelkedtek az árak, de ezek akkor is túl drágák…
  • A helyzet az, hogy a baloldal és a sajtója már rég elvesztette a hitelét a vírus elleni védekezéssel kapcsolatban (is). Minden megszólalás, minden cikk azt bizonyítja, hogy csak a kormány támadása a fontos, a magyar emberek biztonsága nem.

    A baloldal szerint túl sokat költöttünk életmentő berendezésekre! A kormány szerint emberélet nem múlhat pénzen.

    – Szerinted?

    – teszi fel a kérdést a posztban az államtitkár.

    – Tudjuk, hogy a baloldal támadásai folytatódni fognak, de ezekre fel vagyunk készülve – olvasható a Menczer Tamás Facebook-oldalán elérhető bejegyzésben.

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.