Sorjáznak a baloldali médiában az oltásellenes cikkek

Menczer Tamás: Három nap alatt hetven, a keleti vakcinákat támadó cikk jelent meg a magyar baloldali sajtóban.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 04. 16. 9:25
MENCZER Tams
Budapest, 2020. december 7. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelõs államtitkára napirend elõtt szólal fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. december 7-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A baloldal hónapok óta a magyar emberek életét kockáztatja, az elmúlt három napban hetven olyan cikk jelent meg a baloldali sajtóban, amely a kínai vakcinát támadja – közölte Facebook-oldalán Menczer Tamás. A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára hozzátette:

Dobrev Klára kiadta a jelszót, hogy a keleti vakcinák nem segítenek, a Gyurcsány-párti Vágó István elmondta, hogy ők keletivakcina-ellenesek, a momentumos Cseh Katalin pedig szintén azt mondta, hogy nem helyes a keleti vakcinák használata.

Menczer Tamás kijelentette: ezekkel a hazugságokkal szemben a kínai Sinopharm-vakcinát már több mint százhúszmillió ember kapta meg világszerte, az orosz oltóanyagot pedig annak dacára támadják, hogy a világ legjelentősebb orvosi szaklapja, a The Lancet elismerte, hogy hatásos és biztonságos. – Azt is mindenki tudja, hogy

az osztrákok egymillió Szputnyik V vakcina rendelése előtt állnak, a bajorok már két és fél millióról kötöttek előszerződést, és egy másik német tartomány, Mecklenburg-Elő-Pomeránia szintén egymillió adag orosz vakcina rendeléséről kötött előszerződést

– emelte ki az államtitkár. Hozzáfűzte: ezek a tények azonban a legkevésbé sem zavarják a magyar baloldalt. – Senki ne higgyen az oltásellenes hangoknak! – zárta gondolatait Menczer Tamás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.