Minden eddigit felülmúló baloldali aljasság

Azért mindennek van határa!

2020. 07. 12. 8:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix a szakmájából adódóan mindennapos hírfogyasztó. Követi a közéleti történéseket a politikától, a sporton át a kultúráig. Természetesen van politikai meggyőződése, de ennek ellenére, vagy talán pont ezért igyekszik reálisan nézni a dolgokat. Van azonban, amit már az ő gyomra sem vesz be.

A baloldal immár újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja.

– Ki hallott már ilyen arcátlanságot! – horkant föl a hírlapíró.

– Ők papolnak demokráciáról? Brüsszelben jelentgetik fel nyakra-főre a saját hazájukat, hogy nálunk a jogállam terén milyen katasztrofális állapotok uralkodnak, közben pedig szabotálják, ahol tudják az egyik legdemokratikusabb kezdeményezést, a Nemzeti konzultációt. Sokszor bebizonyosodott, hogy a baloldal retteg az emberek véleményétől, és most már ez a félelem, ilyen drasztikus lépésekben is megnyilvánul mint a kérdőívek ellopása. Ez mindent felülmúló aljasság – csóválta a fejét a hírlapíró.

Ugyan most már online is ki lehet tölteni a nemzeti konzultációt, de Felhévizy régimódi ember lévén a nyomtatott változat kitöltése mellett döntött. Elővette régi, F.F. monogramos elefántcsont markolatú, ezüst levélbontóját, felvágta a borítékot és akkurátusan nekifogott kitölteni a konzultációs ívet.

Ugyanis vele nem lehet szórakozni!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.