Orbán Viktor: A konzultációs döntések mindenkire vonatkoznak majd

Újabb kérdésekre adott választ Orbán Viktor a Vakcinainfó+ videosorozatában.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 03. 07. 11:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A konzultáció folytatása szükséges – hangsúlyozta legújabb videoüzenetében Orbán Viktor. A hozzá intézett facebookos kommentárokra válaszolva a kormányfő elmondta: több olyan kérdés van, amiről közösen kell döntést hozni,

akik pedig részt vesznek a konzultációban, azok döntenek ezekben a kérdésekben, de a döntések mindenkire vonatkozni fognak.

– Kérem, szánjanak rá egy negyedórát, és vegyenek részt a konzultációban – nyomatékosította korábbi kérését Orbán Viktor.

A miniszterelnök a járványhelyzet súlyosbodásával a közösségi oldalán Vakcinainfó+ címmel indított új videosorozatot.

A rövid videókban ő maga válaszolja meg a komment formájában feltett állampolgári kérdéseket. Orbán Viktor első két videoüzenete IDE, a videó harmadik része pedig IDE kattintva érhető el.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.