Orbán Viktor: Messze az európai uniós átlag fölött vagyunk

Németországot és Ausztriát is megelőztük a lakossági oltások számarányát tekintve. Orbán Viktor miniszterelnök rövid Facebook-videóban mondta el, hogy már bőven egymillió fölött van a beoltott magyar állampolgárok száma. A következő napokban újabb szállítmányok érkeznek, folytatódik az oltás.

Magyar Nemzet
2021. 03. 08. 16:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem könnyű a helyzet, de már a célegyenesben vagyunk” – fogalmazott Orbán Viktor a március 8-án kora délután kiadott Facebook-videóüzenetében. A miniszterelnök elmondta, egymillió fölött van a már beoltott magyar állampolgárok száma, és így az arányokat tekintve oltásban megelőztünk olyan uniós országokat, mint Németország és Ausztria. A következő napokban újabb vakcinaszállítmányok érkeznek, így az oltás folytatódik. Orbán Viktor úgy fogalmazott: „reményeim szerint sokkal gyorsabban és hatékonyabban, mint eddig”.

A miniszterelnök az egészségügyben dolgozók munkáját megköszönve kiemelte, hogy e dolgozók között sok a nő. Ők külön köszönetet érdemelnek, fogalmazott, hiszen a munka mellett nőként, feleségként, családanyaként többszörös terhet visznek a vállukon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.