Pikó András hirtelen talált egy hasznos panaszlevelet

A levelet az egyik iskola szülői munkaközösségének vezetője írta, aki MSZP-s önkormányzati képviselőjelölt volt.

2020. 06. 22. 6:14
null
Pikó András önhatalmúlag döntött Forrás: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindenáron bizonyítani akarja Pikó András, Józsefváros polgármestere, hogy a Klassz Menza Kft. rossz minőségű ételt szállított a józsefvárosi közintézményekbe. Pikó önhatalmúlag bontott szerződést a közétkeztetési céggel, ami miatt vizsgálat indult ellene. A polgármester a napokban egy olyan levelet mutatott be közösségi oldalán, amelyet a Molnár Ferenc Általános Iskola szülői munkaközösségének vezetője írt. Róla annyit kell tudni, hogy egykor MSZP-s önkormányzati képviselőjelölt volt.

Kertész Krisztián a szülők nevében hosszasan sorolta a minőségi kifogásokat a korábbi közétkeztetési szolgáltatással kapcsolatban, ezzel támogatva a polgármester lépését. A Klassz Menza Kft. korábbi közleményében kifejtette: rendszeresen – naponta, hetente, havonta – monitorozta a kerületben, hogy szolgáltatásával mennyire elégedettek az érintettek. Ezeket az eredményeket meg is kívánták osztani a polgármesterrel, annak hivatalba lépése óta azonban semmilyen formában nem sikerült vele egyeztetniük.

A Magyar Nemzetnek olyan információ jutott tudomására, hogy amióta nem a Klassz Menza Kft. a közétkeztetési szolgáltató, a gyermekek az óvodákban rendszerint éhesek maradnak, mert a mennyiség jóval kevesebb lett. Mindemellett tény, hogy a korábbi polgármester, Sára Botond elrendelte, a gyermekek mindennap ingyenesen kapjanak gyümölcsöt a köznevelési intézményekben. Mostanra ez is megszűnt, újra a szülők viszik be a gyümölcsöt is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.