Politológus: Krízishelyzet van az MSZP-n belül

Kiszelly Zoltán politológus szerint az MSZP-n belül krízishelyzet van, ez pedig a párt támogatottságában is meglátszik.

Forrás: MTI2019. 03. 06. 10:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szakértő szerdán az M1 aktuális csatornán azt mondta, a 20-25 százalékos támogatottság, amely Mesterházi Attila elnöksége idén volt, tíz százalék körülire csökkent.

A kiszivárgott információk és a belső viták tovább rontják a párt helyzetét – közölte, hozzátéve, eközben a DK egy fegyelmezettebb párt képét mutatja, és politikai hasznot húz az MSZP gyengüléséből.

A politológus beszélt arról is: az ellenzék átgondolt stratégia helyett látványelemekkel próbál politizálni. Az ellenzéki pártok összefogása komolytalan, a pártok pedig látványelemekkel próbálják elfedni a közöttük lévő különbségeket – vélekedett Kiszelly Zoltán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.