Idén is meghirdeti az október 23-i diákutazási programot a Rákóczi Szövetség

Az idén ősszel is utazásra bátorítja a középiskolásokat a Rákóczi Szövetség azzal a céllal, hogy a diákok az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódva egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Forrás: MTI2019. 09. 05. 8:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Rákóczi Szövetség által meghirdetett pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet.

A pályázat feltétele, hogy az utazó csoport a Kárpát-medencében legalább egy határt átlépjen és egy másik iskolával közös programot szervezzen október 23-hoz kapcsolódóan – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Iskolánként egy autóbusznyi diák utazhat a pályázat keretében, amelyhez a Rákóczi Szövetség – az utazásban résztvevő diákok számától és a megtett távolságtól függően akár 300 ezer forint utazási támogatást ajánl fel, illetve igény szerint segít a fogadó iskola közvetítésében.

Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje október 1-e.

A közleményben kitértek arra is, hogy a Rákóczi Szövetség diákutaztatási programja az idei évben már több mint 15 ezer középiskolásnak teremtett lehetőséget utazásra.

További információk és a pályázati űrlap a Rákóczi Szövetség honlapján található:

https://www.rakocziszovetseg.org/hirek/472-palyazati-felhivas-oktober-23-i-diakutaztatasi-program-2019 linken.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.