Tucker Carlson a magyar kormány bevándorláspolitikáját dicsérte

Amíg mi kormányzunk, illegális bevándorló Magyarországra nem teheti be a lábát – reagált a műsorvezető véleményére Szijjártó Péter.

Forrás: Facebook2021. 08. 05. 21:15
null
Tucker Carlson. Fotó: Földházi Árpád Forrás: Mandiner
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Volt egy ország Európában, amelyik úgy döntött, nem vesz részt ennek a katasztrófának a lejátszásában“

– célzott Magyarországra Tucker Carlson, a Fox News népszerű műsorvezetője.

Carlson emlékeztetett arra, hogy – óriási nemzetközi nyomás közepette – Orbán Viktor 2015-ben nemet mondott az illegális bevándorlásra. – Ez alapjaiban forgatta fel a teljes régiót. Nem egészen egyértelmű, hogy kinek a javát szolgálta mindez, maguk a migránsok, illetve az országaik is meggyengültek ennek hatására – mondta el véleményét a kontinenst sújtó migrációs válságról. Véleménye szerint

hazánkat ugyanazok a washingtoni ideológusok gyűlölik, akik az iraki háború kirobbantásával az egész migrációs krízist okozták.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=135554252058164

A mai nap során Carlson személyesen is ellátogatott a magyar–szerb határra, hogy megtekintse a magyar kormány döntése után elkészült határzárat, amiről elmondta, hogy „gyakorlatilag véget vetett a Magyarországra irányuló migrációnak”. A médiaszemélyiség kiemelte, hogy ellentétben azzal, amit máshol a világon látott, a déli határ tökéletesen tiszta és rendezett volt, ami a folyamatos ellenőrzésnek köszönhető.

– A migránsok megállításához csak akaratra van szükség

– hangsúlyozta Carlson, aki párhuzamot vont azzal, hogy az Egyesült Államok és Mexikó közötti határon ennek az ellenkezőjét lehet tapasztalni, amiért Joe Biden a hibás, mivel az elnök örömmel fogadta a káoszt.

Tucker Carlson.
Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Tucker Carlson a hét eleje óta Magyarországon vendégeskedik, mivel szombaton az MCC Feszten tart előadást, illetve Orbán Viktorral is találkozott már. Figyelemre méltó, hogy a legnézettebb amerikai közéleti kommentátor ezen a héten a Fox Newson futó közéleti műsorát is Budapestről közvetíti. Az egyik adás rövid részletét Szijjártó Péter külügyminiszter osztotta meg Facebook-oldalán, röviden kommentelve azt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.