Tucker Carlson is fellép az MCC Feszten

Az MCC Feszten tart előadást Tucker Carlson a világ egyik legmeghatározóbb médiaszemélyisége. A legnézettebb amerikai közéleti kommentátor augusztus 7-én, szombaton 14:15-kor tart előadást Esztergom főterén, a MOL nagyszínpadon.

Forrás: MATHIAS CORVINUS COLLEGIUM2021. 08. 02. 18:44
null
Miniszterelnöki Sajtóiroda/ Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy igazi nagyágyút sikerült megnyernie az Mathias Corvinus Collegiumnak (MCC), hogy ossza meg gondolatait az MCC Feszten.

Tucker Carlson a Time szerint a legbefolyásosabb konzervatív gondolkodó az Egyesült Államokban, esténként átlagban több mint 5 millió néző követi a műsorát a Fox News-on, ami ezzel a legnézettebb hírműsor Amerikában. A Fox Nation-on nemrég indult el a Tucker Carlson Today talkshow-ja és a Tucker Carlson Originals dokusorozata Carlson két sikerkönyv szerzője, rövidesen harmadik kötete is megjelenik, The Long Slide: Thirty Years in American Journalism címmel, a 2018-as könyve #1 New York Times Best Seller volt Tucker Carlson előadásának címe: „The World According to Tucker Carlson”.

Már csak pár nap és augusztus 5-én, Esztergomban startol az egyedülálló MCC Feszt, ahol az érdeklődők a szórakozási lehetőségek mellett a Mathias Corvinus Collegium (MCC) teljes képzési palettájával és neves hazai, valamint nemzetközi közéleti személyiségekkel is megismerkedhetnek. A fesztiválnak köszönhetően a Duna menti város 3 napra valódi kulturális kavalkáddá változik: 8 helyszín és 6 színpad ad helyet a koncerteknek és a szakmai beszélgetéseknek.

Orbán Viktor ma találkozott Tucker Carlsonnal, erről egy képet is megosztott a kormányfő a közösségi oldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.