Üdítően sokszínű a magyar média

Meghatározó jelentőségű lesz Budapest új főpolgármesterének következő néhány lépése.

Forrás: KARC FM2019. 11. 05. 16:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kultúrember módjára kellene viselkednie Karácsony Gergelynek, Budapest főpolgármesterének Orbán Viktor miniszterelnökkel, akitől meghívást kapott a szerdai kormányülésre. Kérdés, hogy mit szól ehhez támogatóinak az a része, akik rendszeresen vállalhatatlan akciókkal hívják fel magukra a figyelmet, mint például Hadházy Ákos. Számukra nyilván az lenne a szimpatikus, ha Karácsony Gergely ugyanolyan akciókkal válaszolna a miniszterelnök komoly gesztusára, amelyekkel az ellenzék baloldali radikális szárnya szokta felhívni magára a figyelmet – hangzott el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában.

Az adás most egyébként lényegében a Mandiner körül forgott, hiszen a fő téma a magyar nyomtatott lappiac új tagja, a frissen indult Mandiner hetilap volt. Szóba került még a magyar média örvendetes sokszínűsége is, ahol a különböző tartalmak változatos kavalkádjából választhat az olvasó. A különbség egyébként a németországi sajtóviszonyokkal összehasonlítva szembetűnő, ahol az uralkodó elit világképétől eltérő véleményeket már nagyítóval kell keresni.

Az igazság órája minden héten kedden délután három és négy között a Karc FM-en. Ismétlés szerdánként hajnalban három és négy között. A legutóbbi adás közreműködői voltak: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumának elnöke, Szalai Zoltán a Mandiner főszerkesztője, és a szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre.

Az igazság órájának legutóbbi része IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.