Vágó István végre kiteljesedhet

A kvízprofesszor megtalálta a számítását.

2019. 12. 03. 19:24
Vg Istvn
Budapest, 2008. január 19. Vágó István, miután átvette Sebestyén Balázzsal a Story Ötcsillag-díjat a legjobb mûsorvezetõ páros kategóriában a Corinthia Grand Hotel Royalban. MTI Fotó: Kollányi Péter Fotó: Kollányi Péter

A kvízprofesszor megtalálta a számítását.

A Városházán olyan léptekkel kezdték el osztogatni a pozíciókat a balliberális holdudvarnak, hogy az még a baráti médiájuknál is kiverte a biztosítékot.

A legfrissebb hír szerint nem más, mint Vágó István került egy felelősségteljes pozícióba. Gyurcsány Ferenc lelkes híve, a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába ülhet be.

Mielőtt meghökkennénk a döntésen, a DK-s politikus gyorsan eloszlatta a kételyeket, úgy fogalmazott, ehhez még jobban is ért, mint a tévézéshez.

Egy biztos, Karácsonyék komolyan tanulmányozhatták Vágó úr korábbi televíziós munkáit, mert a ballib holdudvarnak gátlástalanul osztogatott pozíciók kapcsán, okkal rémlik fel bennünk a „kvízmester” legnépszerűbb műsorának címe, a Legyen Ön is milliomos!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.