időjárás 22°C Orbán 2022. május 25.
logo

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk + videó

Még különlegesebb lehet a luxusautógyártó legújabb csúcsmodellje

Forrás: Autó-Motor
2022.05.13. 15:44
borítókép

Az első üléseket bőrrel burkolják, a hátsó foteleket szövettel kárpitozzák egy olasz manufaktúra különösen tartós bambuszszálakból készült anyagából.

Az új Ghost-on bevezetett, megvilágított hűtőrács annyira megtetszett a vásárlóknak, hogy megkapja azt a Phantom is, ezen kívül még egy kézzel polírozott keresztirányú díszléc is kerül a függőleges pálcák tetejére, LED-csík helyett ezzel kötik össze a fényszóró felső peremén világító nappali menetfényeket, a fényforrás peremén elhelyezett kristályok a csillagos égboltot mintázó tetőkárpitra hivatottak utalni. A keresztirányú pálca minden esetben polírozott, még akkor is, ha a kedves ügyfél színre fújt hűtőráccsal rendeli autóját.

Új elem az extralistán a Disc Wheel nevű 22 colos átmérőjű rozsdamentes acélból készített felni, amivel a múlt század 20-as éveinek acélfelnijeit idézik meg, és vagy fényezik, vagy kézzel felpolírozzák őket. Az utastérben mindössze annyi a változás, hogy a kormány karimáját megvastagították, hogy azon ritka alkalmakkor, amikor épp a tulajdonos ül a vezetőülésbe, könnyebb dolga legyen a hatalmas méretű autó irányítása.

Frissítették a fejegység tudását is, a Whispers, azaz suttogás nevű digitális segéd hanggal vezérelhető, és van egy dedikált digitális gomb, amelynek megnyomása után a gyár képviselője azonnal jelentkezik, és az autóval kapcsolatos kérdésekre felel, segítséget nyújt szerviz kereséséhez.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Képernyőfelvétel (Forrás: Youtube.com/Planet Car News)