Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 27., szerda, Angelika napja
HÍR TV – KeménymagMi folyik itt Gyöngyösön?

Címke: ahmed H

23 cikk 1/3 oldal

Csatatér lett Szombathelyből

Több száz, a Fidesz-KDNP jelöltjeit ábrázoló plakátot vágtak le és rongáltak meg az utóbbi hetekben kormányellenes aktivisták Szombathelyen.

Kitoloncolták a terrorista Ahmed H.-t

A Ciprusi Köztársaságba szállították vissza a férfit, akit a 2015. szeptemberi röszkei tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett terrorcselekmény miatt ítéltek el.

Kitoloncolták Ahmed H.-t – fényképek!

A TEK friss fényképeinek tanúsága szerint fizikailag is megkezdődött a kitoloncolás, a szír férfi az érkezésétől számítva 10 évig lesz kiutasítva Magyarországról.

Ciprusra toloncolják ki Ahmed H.-t

Ahmed H.-t a Ciprusi Köztársaság befogadja, mivel korábban a családjával ott élt és vállalkozása is volt az országban.

A kormány továbbra is elutasítja kvótát

A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: a kvóta szerinti elosztás helyett visszaszállítási kvótában tudnának részt venni.

Ahmed Hamed támogatóinak sem válaszol Ciprus

A liberális jogvédők azt sürgették, hogy szülessen döntés a 2015-ös röszkei zavargásokban főszerepet játszó szír férfi befogadási kérelme ügyében.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …