Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: Andrej Kiska

10 cikk 1/1 oldal

Terítéken az EU jövője

A „populista nacionalisták” is veszélyt jelentenek az Európai Unió egységére, egyebek mellett erről is szó volt a Pozsonyban tegnap elkezdődött biztonságpolitikai konferencián.

A szlovák parlament ismét elfogadta a himnusztörvényt

A szlovák parlament ismét elfogadta az állami jelképekről szóló törvénymódosítást, amely tartalmaz egy a külföldi himnuszok lejátszására és éneklésére vonatkozó, vitatott rendelkezést is.

Pozsonyban rendeznék a himnuszvitát

Gyorsított eljárásban készülnek elfogadni a jogorvoslatot lehetővé tevő módosító indítványt, mely szerint a fizikai és jogi személyek jogai nem sérülnek, ha más ország himnuszát játsszák vagy éneklik.

Elnökválasztás helyett belpolitikai csatározás

A liberális ellenzék által támogatott polgárjogi aktivista, illetve a kormánypárti jelölt, Szlovákia jelenlegi EU-biztosa között dőlhet el, ki lesz a következő államfője Szlovákiának.

Pozsonyi médiaharc a választások előtt

Az utóbbi napokban Szlovákia vezetői nyilvánosan vádolták meg egymást. A helyzetet Andrej Kiska cégének egy újabb vizsgálata váltotta ki.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …