Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: autópálya

47 cikk 1/5 oldal

Égő busz miatt zárták le az autópályát

Budapest, 2020. február 25., kedd (MTI) – Lezárták az M3-as autópálya budapesti bevezető szakaszának a főváros felé vezető oldalát a 11-es kilométernél kedd reggel, miután kigyulladt egy autóbusz – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Lejártak a tavalyi autópálya-matricák, jönnek a büntetések

Pénteken éjfélkor lejártak a tavalyi autópálya-matricák, nulla órától már csak a 2020-as úthasználati jogosultságokkal lehet a díjköteles utakon közlekedni, ellenkező esetben pótdíjat kell az autósnak fizetnie.

Január 31-én 2,5 millió éves autópálya-matrica jár le

A hónap végi vásárlási tumultus elkerülése érdekében arra kéri az autósokat a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., hogy mielőbb váltsák meg a 2020-ra szóló úthasználati jogosultságokat.

Brüsszel sztrádastoppal hátráltat a bogarak miatt?

Bizonyos rovarok életterének védelme miatt függesztheti fel az erdélyi Nagyszebent a havasalföldi Piteștivel összekötő romániai autópálya építésének finanszírozását az Európai Bizottság.

Érdemes összevetni a sztrádadíjak éves költségét

Az internetes matricavásárló portál ügyfélszolgálatának tapasztalatai szerint a hibásan váltott autópálya-matricáknál leggyakrabban a járműkategória besorolását rontják el.

Végső búcsú a halálutaktól

Három különösen balesetveszélyes, halálútnak nevezett gyorsforgalmi szakasz bővítése készült el az év végére, amelyeken ezután biztonságosabb lesz a közlekedés.
47 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …