Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: baloldal

176 cikk 1/18 oldal

Fidesz: A baloldal a Nők 40-et sem szavazta meg

A Fidesz Korózs Lajos (MSZP) sajtótájékoztatójára reagált, aki azt mondta: az MSZP a férfiaknak is lehetővé tenné a negyven év szolgálati jogviszony utáni nyugdíjba vonulás lehetőségét.

Csak csatát vesztett Salvini, nem háborút

Át kell gondolnia tervét Matteo Salvininek, az olasz jobboldali pártszövetség vezetőjének, ha valóban át akarja venni Rómában a hatalmat.

A hajó neve

Mit jelent, hogy frissen visszafideszesített? Azt, hogy a rendszerváltozás óta jobboldali lap, amelyet rövid időre a Jobbik szócsövévé tettek, visszatért a mérsékelt jobboldalhoz? Jó, jelentse ezt.

A munkás már jobbra szavaz

Miközben a baloldal kulturálisan és értékválasztásában egyre liberálisabbá válik, a globalizáció, a bevándorlás és a gazdasági válság hatásai miatt kiábrándult munkásosztály a jobboldalnál talál menedéket.

Erőre kapott Olaszországban a baloldal

Salvini ugyanakkor a regionális választás eredményeket kommentálva emlékeztetett: az utóbbi kilenc tartományi választásból nyolcat a jobboldal nyert meg, ami szerinte nem is olyan rossz eredmény.
176 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …