Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: baloldal

640 cikk 1/64 oldal

Klímavédelem volt az ürügy a tüntetésre

Szinte a teljes baloldal képviseltette magát pénteken a globális klímasztrájk budapesti eseményén, amelyre a vezetőin keresztül Soros Györgyhöz köthető Avaaz is nagy erőkkel mozgósított.

Se remény, se mentség odaát

Mivel a teljes magyar baloldali ellenzék képtelen pozitív figurákkal, ügyekkel, célokkal szolgálni, így marad nekik az örökös céltalan zsigeri orbánozás.

Vállaljuk bátran a szimpátiáinkat!

Igenis támogatjuk azokat a politikusokat, akik kiállnak civilizációnk vívmányaiért és eredményei­ért, és az ezért járó támadások ellenére is következetesen kitartanak álláspontjuk mellett.

A baloldal forradalomra kér felhatalmazást

A Junckerek, Merkelek, Timmermansok, Weberek, Gyurcsányok és Gyurcsánynék mind-mind a legrosszabb értelemben vett forradalmárok, akiknek semmiféle tudásuk, tervük nincs a jövőre nézve.

Terítéken a baloldali megmondó emberek

Apáti Bence a Hír TV Főhős című „sztármagazinjának” műsorvezetője az adás kezdetén megnyugtatott mindenkit: ne gondolják, hogy a baloldali és a liberális megmondóemberekről megfeledkeztek. Ők sem maradhattak ki a sorból. Az adásban felidézték Heller Ágnes, Kéri László és Lengyel László veretes mondatait. Ők valamennyien a balliberális oldal holdudvarában a mai napig szidják a kormányt és Fideszt.
640 cikk 1/64 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.