Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 1., szerda, Hugó napja
HÍR TV - Keménymag:Nem csak a vírussal állunk háborúban

Címke: baloldal

191 cikk 1/20 oldal

Hollik István: Állítsuk meg együtt a börtönbizniszt!

A kormánypárt álláspontja az, hogy mára nyilvánvalóvá vált: a baloldal azért állt a börtönbiznisz oldalára, mert a nyerészkedő ügyvédek közül többen a baloldali pártok emberei is egyben.

Gyűlöletük tárgya közös

Gyurcsányék szerint soha ilyen megosztott nem volt Magyarország, mint most és ezért az Orbán-kormány tíz évét teszik felelőssé. Vérlázító mondat.

Tudatlanságalapú társadalmat építene a baloldal

Akár találós kérdés is lehetne, hogy mi a közös az amerikai demokraták iowai bénázása és Kunhalmi tragikomikus, fatális névtévesztése, Nyirő József és Nyírő Gyula összekeverése között.

Parlamenti döntés vetett véget a börtönbiznisznek

A törvényt Gyurcsány Ferencék, az MSZP és a Párbeszéd nem szavazta meg, az LMP tartózkodott. A Fidesz szerint a baloldal ismét a bűnözők és a Soros-hálózat oldalán állt.

Kellenek a tisztább karakterek a DK-nak

A pártban megpróbálnak olyan arcokat találni a politikájukhoz, akiket az emberek ismernek, így például Vágó Istvánt, akit ismernek a Legyen ön is milliomosból, vagy Kálmán Olgát az ATV-ből.
191 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …