Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 14., csütörtök, Aliz napja

Címke: baloldal

133 cikk 1/14 oldal

Balliberális eszmékkel új embertípust akarnak létrehozni

Társadalomátalakító hadműveletek, globális érzékenyítés, és kultúrmonopólium. Egy YouTube csatornán már három éves gyermekeket oktatnak arra, hogy kell transzneművé válni. A műsorban gyermekeknek szóló gender propagandáról is beszélget a Hír TV műsorvezetője, Földi-Kovács Andrea.

Máris a szabadrablásról szól az egész

Karácsony, illetve a vörösbe borult kerületek új polgármestereinek legelső intézkedése a pénzcsapok megnyitása, saját fizetésük drasztikus megemelése és az önkormányzati cégek totális elfoglalása volt.

Maffiaérdekek is állnak a bevándorlás mögött

Brutális módszereit is magával hozta Olaszországba a nigériai maffia, amely – az olasz maffiával karöltve – az illegális bevándorlók Európába csábításának egyik legnagyobb haszonélvezője.

Uniós pénzosztás ideológiai alapon

Karácsony Gergely zuglói fejlesztési teljesítménye, amely úgy összegezhető, hogy a városrész nem tudott élni a fejlesztési forrásokkal, szinte mindenről lemaradt.
133 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …