Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 17., péntek, Antal, Antónia napja

Címke: Banai Péter Benő

19 cikk 1/2 oldal

Újabb gazdaságvédelmi akcióterv készül 2020-ban

Az Európai Unió gazdaságának lassulása és a világgazdasági kockázatok miatt a Pénzügyminisztérium 2020 első felében újabb gazdaságvédelmi akciótervet terjeszt a kormány elé – mondta Banai Péter Benő államtitkár.

Túlzó politikai szólamok és számszaki közlések

Az ellenzéki szónokok egyebek mellett korrupcióról és elszalasztott lehetőségekről beszéltek, a kormány képviselője úgy vélekedett: a múlt évi intézkedések az életszínvonal emelkedését hozták.

Banai Péter Benő: Továbbra is stabil a magyar gazdaság

Tavaly 5,1 százalékkal nőtt a GDP, ezzel párhuzamosan csökkent az államháztartási hiány és az államadósság is – mondta a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára.

PM-államtitkár: Stabil a költségvetés helyzete

A 2019 egészére kitűzött 1,8 százalékos GDP-arányos hiánycél továbbra is teljesíthető – mondta Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …