Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 21., szerda, Sámuel, Hajna napja

Címke: bűncselekmény

315 cikk 1/32 oldal

Hamis és ellenőrizetlen forrásból származó termékeket foglaltak le a magyar hatóságok

Közel kétszáz tonna élelmiszert és kétmillió liter italárut, több mint kétszáz kilogramm ismeretlen eredetű növényvédőszert és egymillió darab ismeretlen eredetű teljesítményfokozót, illetve gyógyszernek minősülő terméket foglaltak le a magyar hatóságok az elmúlt hónapokban indított legnagyobb nemzetközi razziákon.

Japánban megerősítik a rendőri járőrözést az iskolák környékén

Megerősítik a rendőri járőrözést az iskolák környékén és azokon a helyeken, ahol gyerekek nagyobb számban gyűlnek össze, illetve az iskolához vezető útvonalakon – ilyen utasítást adott ki szerdán Abe Sindzó japán miniszterelnök a kormány rendkívüli ülését követően.

Lex Czeglédyt terjeszt az Országgyűlés elé a Fidesz

Az ellenzék megtörte azt a szokásjogot, hogy választott képviselő, vagy nyilvántartásba vett képviselőjelölt mentelmi jogát minden esetben visszavonják, ha bűncselekményt követett el.
315 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.