Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: Családvédelmi akcióterv

92 cikk 1/10 oldal

Ingyenes információ a családvédelmi akciótervről

A jelentős érdeklődésre való tekintettel, új információs telefonszolgáltatást indítanak a családvédelmi akció részleteiről – jelentette be Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Évről évre emelkednek az otthonteremtés forrásai

Összesen mintegy 297 milliárd forintot irányoz elő otthonteremtési, lakástámogatási célokra a kormány által az Országgyűlésnek múlt héten benyújtott 2020-as költségvetés tervezete.

Alig várják már a csok bővítését

A lakosság most kivár a jövő hónaptól hatályba lépő családvédelmi akcióterv otthonteremtést segítő intézkedései és a csaknem 2500 kistelepülést érintő falusi csoknak nevezett konstrukció miatt.

Túl a számokon

Világos ívet rajzolnak fel az elmúlt évek költségvetési céljai, melyek elérésével lépésről lépésre szélesednek azok a lehetőségek, amelyek egyre élhetőbbé teszik hazánkat.

Biztosított a fedezet az akciótervre

A családvédelmi akcióterv mind a hét pontjára jelentős fedezetet biztosítana a kormányzat azáltal, hogy minden korábbinál nagyobb összeget irányoz elő a célért 2020-ban.

Minden eddiginél többet költenek a gyermekesekre

Már idén is többet költöttek a családok támogatására, mint korábban bármikor. Hazánk az élvonalban van a költségvetés négy százalékát meghaladó ráfordítással, ami jövőre tovább emelkedik.
92 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.