Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: Családvédelmi akcióterv

150 cikk 1/15 oldal

Beértek az új támogatások

Egyre többen élnek a falusi csok adta lehetőséggel, emellett pedig a babaváró támogatás tízmilliói is megjelentek az adásvételekben.

Csökkennek a hitelkamatok

A lakáshitelek felvételének kisebb megtorpanása azzal van összefüggésben, hogy nyáron maga a lakáspiac is visszafogottabb forgalmat mutatott az elmúlt nyarakkal összevetve.

Pezsgést hoz a falusi csok

A falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) júliusi bevezetésével a szokásos ingatlanpiaci szezonalitástól eltérően, a kistelepüléseken élénkült a piac.

Ötvenezernél is több család kapott segítséget

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyi államtitkára ismertette, hogy mérföldkőhöz érkezett a július 1-jén indított családvédelmi akcióterv.

Uniós elismerés Magyarországnak

Az uniós biztosi tisztségek elosztását értékelve a kormány megállapította, hogy fontos, nagy jelentőségű területet kapott Magyarország – tájékoztatott Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón.

Megugró állami előtörlesztés

Több mint háromezer család igényelte fennálló jelzáloghitel-tartozásának csökkentését a családvédelmi akcióterv keretében az első két hónapban.
150 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …