Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 19., szerda, Zsuzsanna napja

Címke: CSOK

100 cikk 1/10 oldal

Árfékező a szuperkötvény

Varga Mihály hangsúlyozta: a gazdaságvédelmi akcióterv keretében bevezetett Magyar Állampapír Plusz kedvező hozama elkezdte fékezni az ingatlanárakat.

Önmérsékletre van szükség az építőiparban

Megőrizte lendületét az építőipar, 2020-ban viszont a hatékonyság növelésére kell helyezni a hangsúlyt – mondta Koji László az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke.

Lendületben tartja a csok az ingatlanpiacot

Szakértők szerint nemcsak az számít, hogy minden bizonnyal vége az elmúlt évek kiemelkedő mértékű drágulásának, de összességé­ben is kiszámíthatóbban alakulhat a lakáspiac.

Többszörösére emelkedett a családok lakástámogatása

Idén már a kistelepülési házvásárlásra és -felújításra is több tíz millióhoz lehet hozzájutni. Az elérhető támogatások nemcsak a nagycsaládosok, hanem a kétgyermekesek számára is bőkezűek.

Az új otthontól a szuperkötvényig

Még nem látni pontosan, hogy utóbb milyen évként tekintünk majd vissza 2019 lakáspiaci folyamataira, mindenesetre számos hosszabb távra is meghatározó változás, újdonság történt az idén.
100 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …