Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: CSOK

452 cikk 1/46 oldal

Szájról szájra

Fennmaradhat a csók fizikai aktusa abban a korban, amikor elektronikusan is lehet csókot küldeni? Létezhet romantika a kibertérben?

Stressztűrés

Az ember életében mindig adódnak nehezebb időszakok, akár a családra, akár a munkahelyre gondolunk. Csakhogy az építkezéssel járó feladatok mindezek mellé jelentkeznek.

Töretlen az érdeklődés a babaváró kölcsön iránt

Az OTP Banknál töretlen az érdeklődés a július 1-től igényelhető babaváró kölcsön iránt, több mint 14 ezer igényt rögzítettek, amelyből több mint 7 ezret folyósított is a hitelintézet – mondta Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese az MTI-nek.

Fokozott az érdeklődés a családtámogatások iránt

Már több mint 36 ezren igényelték a családvédelmi akciótervben meghirdetett valamelyik támogatási formát – mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az MTI-nek.

Készül az ingyenes háztervek tára

Jóllehet még tart az elbírálás, a Miniszterelnökség a beérkező pályaművek száma alapján sikeresnek tartja a Nemzeti mintaterv-katalógus ötletpályázatát.

Új lendületet hozhat a falvaknak a csok

Nagyon komoly érdeklődést tapasztalnak a kistelepüléseken a falusi csok kapcsán, akad olyan község, ahol jószerivel már nincs is szabad ingatlan.

Sok múlhat a részleteken a csoknál

Gyorsabb banki ügyintézés és a lehető legkisebb adminisztráció a célja a Pénzügyminisztériumnak azzal, hogy a minap részletes tájékoztatókat tett közzé a lakáscélú állami támogatásokról.

Rejtett költségek

Aki épített már házat, tisztában van vele, aki viszont csak az álmodozásnál tart, annak nem árt tudnia: egy ház felépítésének költségeit képtelenség fix összegben meghatározni.

Élnek a támogatásokkal a családok

Sok családban takarékoskodnak az állami támogatásokhoz szükséges önerőre, illetve a hosszabb távú beruházásokra – legyen szó a babaváró hitelről, vagy például az otthonteremtési kedvezményekről.
452 cikk 1/46 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.