Keresés
Magyar Nemzet
2019. március 25., hétfő, Irén, Írisz napja

Címke: CSOK

406 cikk 1/41 oldal

Többgyermekesek előnyben

A gyermekvállalást tervező családok a feltételek teljesítése esetén akár több tíz millió forintot fordíthatnak lakásvásárlásra a családtámogatási rendszer új megoldásainak köszönhetően.

Huszonötmillió a családnak

A családvédelmi akcióterv részeként július 1-jétől használt lakás vásárlásához is fel lehet venni az otthonteremtési kedvezmény mellé igényelhető kamattámogatott kölcsönt.

Júliustól él az akcióterv

Gulyás Gergely kifejtette: az uniós országok közül ma Magyarország fordítja költségvetésének legnagyobb hányadát családtámogatásra.

Tízből nyolcan egyetértenek a jelentős juttatásokkal

A családi otthonteremtési kedvezmény bővítésének, valamint a falusi csok bevezetésének is célja, hogy a fiatal, családalapítás küszöbén állók számára lehetőséget teremtsen saját tulajdonú ingatlan szerzésére.

Variációk otthonteremtésre

A kétgyermekeseknek a jelenleginél jóval nagyobb összegű vissza nem térítendő támogatást adna a jegybank a családi otthonteremtési kedvezménnyel.

Töretlen a gyermekvállalási kedvünk

A gyermekvállalási kedvet mutató 1,49-es termékenységi arányszám 2016 óta stabilitást mutat, amely azt jelzi, hogy nemcsak egy egyszeri, esetlegesen bekövetkező hirtelen változás történt 2016-ban.
406 cikk 1/41 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.