Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 30., péntek, Alfonz napja
HÍR TV – Heti terror:Megváltozik a franciák hozzáállása az iszlámhoz

Címke: csökkentés

23 cikk 1/3 oldal

Megindult a bérlavina az NB I-ben

Elsőként a DVTK állapodott meg az alkalmazottaival fizetéscsökkentésről. Informácóink szerint hamarosan a többi klub is követi a diósgyőriek példáját.

A Cseh Nemzeti Bank csökkentette az alapkamatot

Csökkentette az alapkamatot csütörtökön a Cseh Nemzeti Bank (CNB). Az ülés utáni sajtóértekezleten elhangzott, hogy a jegybank az idén a gazdasági növekedés jelentős visszaesésére számít.

Történelmi mélypontra csökkentette alapkamatát az angol jegybank

Tizenöt bázisponttal 0,10 százalékos történelmi mélypontra csökkentette irányadó kamatát és 200 milliárd fonttal (76 ezer milliárd forinttal) megemelte mennyiségi enyhítésre fordítható keretét csütörtökön a Bank of England az új koronavírus okozta járvány súlyos gazdasági hatásainak enyhítése érdekében.

A német kancellár szerint csökkenteni kell a társas érintkezést

A lehető legnagyobb mértékben csökkenteni kell az emberek közötti érintkezést a koronavírus-járvány megfékezéséhez – jelentette ki Angela Merkel német kancellár csütörtök este Berlinben a tartományi kormányfőkkel folytatott megbeszélése után.

Az adócsökkentések élmezőnyében vagyunk

Magyarország az Európai Unió tagállamai közti adócsökkentési versenyben már több mint három éve az élmezőnyben van – hangsúlyozta Izer Norbert.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …