Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: diplomácia

1375 cikk 1/138 oldal

Magyarország konzuli képviseletet nyit Biskekben

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kétoldalú megbeszélést folytatott Csingiz Ajdarbekov kirgiz külügyminiszterrel, a Türk Tanács külügyminiszteri találkozójának keretében Budapesten.

November 7-én Magyarországra látogat Recep Tayyip Erdogan

A magyar-török külügyminiszteri tárgyalásokon megállapodtak abban, hogy megrendezik a felső szintű stratégiai tanács újabb ülését és ennek keretében látogat Magyarországra a török elnök.

Párbeszédre épül Macron új stratégiája

Macron felszólalása a magyar sajtóban is nagy visszhangot kapott annak köszönhetően, hogy a politikus elismerően szólt a magyar kormány által képviselt értékekről.

Burgenland vezetőjét fogadta Orbán Viktor

A határvédelemről és a kétoldalú együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Hans Peter Doskozil, az ausztriai Burgenland tartományfőnöke péntek délután Budapesten.
1375 cikk 1/138 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.