Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: diplomácia

377 cikk 1/38 oldal

Moldovába utazott a miniszterelnök

Az út során Orbán Viktor tárgyalni fog Igor Dodon köztársasági elnökkel és Zinaida Greceanîi parlamenti elnökkel is – közölte Havasi Bertalan.

Betartják a tűzszünetet Szíriában

Ezzel egybehangzóan a török Anadolu és a szíriai SANA hírügynökség is azt jelentette, hogy az idlíbi fegyvernyugvást egyelőre nem sértették meg.

Nem érdekeltek a konfrontációban

Vlagyimir Putyin és Recep Tayyip Erdoğan moszkvai találkozójának célja az orosz-török konfliktus diplomáciai úton történő rendezése.

A külföldi magas rangú politikusok is elkötelezettek Afganisztán újjáépítése mellett

Az Egyesült Államok Dohában írta alá szombaton a megállapodást a tálibokkal, melynek értelmében az Afganisztánban állomásozó amerikai katonák létszáma 3-4 hónapon belül 13 ezerről 8,6 ezerre csökken, a kontingens többi katonáját pedig 14 hónapon belül kivonják Afganisztánból, feltéve, ha a tálibok eleget tesznek a terrorcselekmények megakadályozására tett ígéretüknek.
377 cikk 1/38 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …