Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: Donáth Anna

16 cikk 1/2 oldal

Nem azonos mércével mérik a zaklatásokat

A máskor a szexuális zaklatás leghaloványabb gyanúját is hevesen elítélő balliberális oldal most, amikor Donáth Lászlót vádolják molesztálással, feltűnően hallgat.

Egy tanú szerint rettegtek a nők Donáth Lászlótól

Közben Donáth László lánya, Donáth Anna értelmezhetetlen választ adott apja szexuális zaklatási ügyével kapcsolatban a TV2-nek, amikor egy sajtótájékoztatón kérdezték a témáról.

Újabb vádak Donáth ellen

Megtörte a csendet Donáth László egyik állítólagos áldozata, aki a feltételezett zaklatások színhelyéül szolgáló budapesti szeretetotthonban dolgozott egykor.

Zaklathatott a szocialista lelkész

Az egyik budapesti szeretetotthonban dolgozó Donáth László több alkalmazottat is zaklathatott, az érintettek azonban nem mertek lépni az ügyben.

Megzöldültek

Az ember már csak azt nem érti, hogyan lehet, hogy a harsány lilaságával örökké kérkedő „bátor” párt férfiszárnya szinte maga alá piszkítva kampányol a legerősebb kerületében.

Donáth Anna az EP-ben: Ennél már nincs lejjebb

Donáth elhiszi azt, hogy egész Európa szerint a Fidesz patás ördög, ezért csak ki kell mondani a bűvös szót, hogy ez a képviselő „fideszes”, és máris mindenki szörnyülködve nyomja meg a NEM gombot,

A megbélyegzett közösség

Nincs meggyőzés, nincs nemzeti minimum, nincs tisztelet a szokásjoggal, néha még a leírt szabályokkal szemben sem, csak bojkott, verbális erőszak, agitáció és félrevezetés van az Európai Parlamentben.

Rutinfeladat

A sok hasonlóság mellett a Momentum annyiban feltétlenül „tisztességesebb” párt, mint elődje, a néhai SZDSZ, hogy már megjelenése pillanatában sem titkolta, mennyire aljas és magyargyűlölő.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.