idezojelek

Titkos záradék: Donáth Anna és Cseh Katalin újra, arcátlanul támadhatja Magyarországot

A nemzetközi liberális elit továbbra is számít rájuk.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix egy érdekes dologra lett figyelmes Donáth Annával és Cseh Katalinnal kapcsolatban. A júniusi választás legnagyobb vesztese a Momentum volt, ezt bátran kijelenthetjük. A Donáth Anna által vezetett pártnak nem sikerült elérnie az ötszázalékos küszöböt, így elveszítették a két EP-helyüket. Mint ismert, a párt brüsszeli előretolt helyőrsége azon ügyködött nap mint nap, hogy lejárassa a saját hazáját, és mellette minden eszközzel azért harcolt, hogy Magyarország még csak véletlenül se kapja meg a neki jogosan járó pénzeket. Felváltva szólaltak fel, amikor csak tehették, a saját nemzetük ellen. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy még büszkék is voltak arra, amit a saját hazájuk ellen tettek.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten azonban új fordulatot vett a Momentum két bukott politikusának az ügye. A liberális európai parlamenti Renew Europe frakciójának ülésén köszöntötték a két volt EP-képviselőt, Donáth Annát és Cseh Katalint. Tehát hiába vesztették el a mandátumukat június 9-én, láthatóan továbbra is számít rájuk a brüsszeli elit a Magyarország elleni büntetőpolitikában.

Életbe léphetett valami féle titkos záradék, ami vereség esetén aktiválódott. Hiszen mindebből teljesen világos, hogy a magyar választók bizalmát már elvesztett Momentum vezető politikusai nem hagynak fel a hazánk ellen az elmúlt években folytatott akciókkal. 

Az is jól látható, hogy Donáth Anna és Cseh Katalin igazi megbízói nem a magyar emberek, hanem a nemzetközi liberális elit, ahol továbbra is számítanak rájuk a Magyarország elleni áskálódásban, a minden alapot nélkülöző, jogállamiság megsértésére hivatkozó brüsszeli büntetőpolitikában.

– A nemzetközi baloldalnak szüksége van a nemzetrontó politikát folytató politikusokra, hogy továbbra is bomlasszanak és keresztbe tegyenek a kormánynak. Azonban arra nem gondolnak, hogy pont ezt a gonosz, hazaáruló politikát elégelték meg a magyar emberek, és zavarták el még az Európai Unió közeléből is Donáth Annát és Cseh Katalint az EP-választáson. Érthetetlen, hogy miért jó nekik szembe menni egyfolytában az emberek akaratával – gondolta magában Felhévizy és elkezdte összesöpörni az erkélyről a faleveleket, hiszen itt van már az ősz a nyakunkon.

Borítókép: Cseh Katalin és Donáth Anna (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Terrorháború új szakaszban

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

A kulturális megmaradás luxusa

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyar Péter nagy hibát követett el

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Élnek, mint (Gulyás) Marci Hevesen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.