idezojelek

Alattomos, arcátlan támadás Orbán Viktor ellen

Szégyen!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A baloldali média egyik zászlóshajója, mondhatni boszorkánykonyhája, a Népszava nagyon nem bírja megemészteni, hogy négy alkalommal szenvedett zsinórban kétharmados vereséget az általuk preferált politikai oldal. Szinte minden publicisztikájuk arról szól, hogy milyen korrupt, gonosz, népnyúzó ez a kormány. Nem veszik észre, hogy ezekkel az írásokkal csak azt érik el, hogy újból és újból győzni fog a jobboldal. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utóbbi időben azonban még rátettek egy lapáttal. A szokásos sablon kormánybírálatukat egyre többször kiegészítik személyeskedő, alpári, gusztustalan stílusú írásokkal. Most például a következő mondatokat olvashatjuk az egyik publicisztikájukban:

„(...) Kicsit koros, kicsit potrohos, de azért megpróbálja. Mit veszíthet? Ha nem próbálkozik, akkor már vesztett is. Állítólag szorgalmasan gyúr, emelgeti a kettlebellt meg az avokádó-lattés bögrét, és talán a szabóját is lecseréli valakire, aki kevesebb harmonikával tudja elfedni az átmenetet a focistaláb meg a pókhas között.(...)"

Elképesztő!

Azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, de úgy látszik mindig van hova süllyedni. Ez a rövid kis idézet tartalmazott mindent, ami a baloldal lényege. Hazugságot, aljasságot és cinikus gonoszságot. Hol vannak ilyenkor a liberális jogvédők? Ilyen vérlázító, személyeskedő szövegnek nem volna szabad megjelenni a sajtóban. Lehet piszkálódni, odamondani, humorosan, még pikírten is rávilágítani a problémákra, de nyíltan, arcátlanul csúfolódni az mindennek a legalja.

Szégyellheti magát a szerző és az a szerkesztő is, aki ezt a cikket megjelentette.

Itt tartunk ma.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Élnek, mint (Gulyás) Marci Hevesen

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

A magyar érdek a legfontosabb

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.