idezojelek

Magyar Péter nagyot hibázott, saját embere lökheti a szakadékba

Elszabadult egy hajóágyú.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Magyar Péternek igaza volt. Nem véletlenül titkolózott, nem véletlenül nem engedett megszólalni senkit a szerveződő pártjából. Attól félt, ami most bekövetkezett. Gerzselyi Gabriella, a Tisza Párt egyik EP-képviselője elszabadult hajóágyúként hatalmas politikai baklövést követett el. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erre szokták mondani, hogy ha direkt volt akkor azért borzasztó, ha pedig tudatlanságból akkor meg azért. Facebook-oldalán az alábbi felhívást tette közzé egy Orbán Viktort ábrázoló kép kapcsán:

„Játékra hívlak benneteket! Találjunk diplomatikus (!) jelzőket vezérünk arcára az alábbi képen! Én kezdem: úgy mondanám, hogy… hmm… eltökélt! Most ti jöttök! (Kérlek, mellőzzétek a gyalázkodó jelzőket és a heves érzelmeket! Maradjunk hűek a tisztelet szóhoz pártunk nevében!) Egyébként ahogy megláttam reggel kávévásárlás közben a Parlament fölszintjén lévő kisboltban, mindjárt bonanzás korom egyik slágere ugrott be, ami úgy kezdődik, hogy Rosszul indul néha egy-egy nap”

Képernyőkép (Fotó: Facebook)

Ezzel a szégyenteljes felhívásával nagyon csúnyán lejáratta Magyar Pétert és az egész Tisza Pártot. Gerzselyi ravasz, alattomos akart lenni, beleírta a posztba, hogy gyalázkodó jelzőket ne használjanak a kommentelők, de természetesen ez csak olaj volt a tűzre, válogatott ocsmányságok tárházává vált a Facebook-oldala, amit rendesen gyomlálnia kellett. Volt ott minden a leharcolttól a hidegvérű diktátoron át a bajusz nélküli Adolfig.

Ő maga adta meg az alaphangot azzal, hogy a kép kapcsán degradálónak, becsmérlőnek szánt idézetet írt a posztjába. Amit Magyar Péter embere most tett, az politikailag, erkölcsileg és emberileg is vállalhatatlan.

Valakit megítélni külső tulajdonságait vizslatva, egy kép alapján, súlyos hiba. Arra buzdítani, hogy mások is ítéljék meg, az viszont már több mint hiba, bűn.

Magyar elgondolkodhat, hogy milyen emberekkel vette magát körbe, mert könnyen lehet, hogy saját, meggondolatlanul posztolgató emberei lökik a szakadékba.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.