idezojelek

Magyar Péter és Jakab együtt törhet hazánk biztonságára, de van egy kis bökkenő

A két Péter együtt, édes istenem…

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A baloldal hajdani hőscincére, Jakab Péter ismét hallatott magról. A Nép Pártján Mozgalom vezetője, aki gyakorlatilag tönkre tette a Jobbikot azzal, hogy gátlástalanul befektette Gyurcsány ágyába, most egy új trükkel próbálkozik. Ezúttal a diszkóbotrányáról elhíresült új baloldali messiással, Magyar Péterrel akarja összeszűrni a levet. A krumplik, hagymacsumák és a parizeres vajas kenyerek nagy ismerője a Tisza Párt elnökében látja a túlélés reményét.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha Magyar Péter biztosítja az utcai nyomásgyakorlást, azaz tüntetést, blokádot, akkor én kezdeményezem a parlament feloszlatását és az előre hozott választás kiírását – ezt üzentem Magyar Péternek több mint egy hete. Ő eddig nem válaszolt, a Fidesz azonban ma reggel igen. A rezsim »alkotmányjogásza« három év börtönnel fenyeget… Továbbra is várom Magyar Péter válaszát.” szólt Jakab „zseniális" felhívása.

Jakab tehát Magyarral összefogva törne hazánk rendjére és biztonságára.

Utcai blokád szervezésére és az Országgyűlésre gyakorolt nyomás jogellenes nyomásgyakorlásra irányuló cselekmények, amelyek adott esetben büntetőjogi relevanciával bírnak.  – mondta lapunknak ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász és felhívta a figyelmet arra is, hogy 

aki nagy nyilvánosság előtt, a köznyugalom megzavarására alkalmas módon a hatóság rendelkezésével szemben általános engedetlenségre uszít, bűncselekményt követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

Szó, ami szó, szép és összeillő pár lenne a két Péter. Vannak, akik ebben látják a siker kulcsát. Az ATV-ben például már be is mutatta új tervét a volt Jobbik-elnök. Azonban van egy kis bökkenő, Magyar eddig nem reagált Jakab udvarlására. 

Az idő majd eldönti, hogy egy csodálatos kapcsolat kezdete lesz ez és megtalálja a zsák a foltját vagy pedig egy újabb megmosolyogtató, szánalmas próbálkozás a kormány megdöntésére.

Borítókép: Magyar Péter és Jakab Péter (MN-montázs)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.