idezojelek

Kiderült a nyár legnagyobb titka, lelepleződött a Kéri család

Kezdhetünk félni?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Ha az ember kizárólag baloldali médiumokból tájékozódna, könnyen azt hihetné, hogy itt Magyarországon mindennek vége. Katasztrófa közeleg, ezt közvetítik a szakmaiság álarcában tetszelgő baloldali megmondóemberek. Most is ez történt.

Ez a zsákutca, amibe az Orbán-kormány vezeti hazánkat hosszú lehet, még nem vagyunk a végén, tudunk még menni. A többi ország nem ilyen pályán megy, így mi teljesen lemaradunk Közép-Európában – mondta Petschnig Mária Zita közgazdász a Klikk TV Mélyvíz című műsorában.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közgazdász itt nem állt le a riogatással, arra is felhívta a figyelmet, hogy leülőben van a magyar gazdaság, nagy a bizonytalanság, a beruházások nem nőnek, és nem akar beindulni a kiskereskedelmi forgalom. Mindezekből arra következtethetünk, hogy lehetséges, hogy nem is nőttek a reálkeresetek.

Mindent összevetve, a balos kárógok szerint 2010-óta folyamatosan a szakadék szélén tántorgunk, mert az a fránya Orbán-kormány mindent rosszul csinál.

Azonban nem meglepő ez, hiszen például az ügyeletes bukást vizionáló Petschnig Mária Zita a nagy vátesz, Kéri László kedves felesége. Aki gyakorlatilag ugyanezeket szokta elmondani rendszeresen, amiket mos a felesége is elmondott.

Korábban megírtuk, hogy a baloldali megmondóember az évek során méltán érdemelte ki azt, hogy a népszerű Jamie és a csodalámpa című angol rajzfilmsorozat egyik szereplőjéhez, Fonák Tamáshoz hasonlítsák az emberek. Ugyanis mindig pont az ellenkezője valósult meg annak, mint amit ő prognosztizált, ami Fonák Tamásnál egy kedves, vicces tulajdonság, de egy politológus esetében elég siralmas dolog. A kormány bukását vizionálni az ő esetében nem más, mint a saját személyes vágyainak szakmai köntösbe öltöztetett kivetítése. 

Most kiderült a titok, az egész Kéri család ugyanabból az üveggömbből jósol és felváltva mennek be különböző balos műsorokba hinteni hamis hangon az igét. Anyagilag ez biztos megéri, de szakmailag értékelhetetlen. Úgy látszik, hogy a biznisz az biznisz, más nem számít.

Borítókép: Kéri László és Petschnig Mária Zita (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.