Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

idezojelek

Az Orbán-gyűlölő Kéri László fejest ugrott a baloldali fekáliatengerbe

A szaktekintély megmártózott.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A kegyelmi ügy és a lemondások nagyon felbátorították a baloldalt. Természetesen a vérszomjas megmondóembereik is elemi erővel léptek színre. Ezúttal a nagy veterán Kéri László kapott mikrofont, hol máshol, mint abban a Klubrádióban, amelynek a hitelességét, erkölcsi tartását a közelmúltban egy döbbenetes botrány zúzta porrá. Mint ismert, a tulajdonos Arató András tett közzé egy nőgyűlölő és közönséges sértésekkel tarkított cikket, amelyben prostituáltaknak nevezte a lemondott Novák Katalint és Varga Juditot. Majd ezt követően az érintettek galád módon megpróbálták eltüntetni a cikket. A felháborító írás még most is nagy hullámokat vet és méltán vált ki felháborodást az emberekből, hiszen ahol ilyen gyalázatos, nőket emberi mivoltukban lejárató, aljas cikk meg tud jelenni, az mindennek a legalja. Ahogy egy kommentelő írta felháborodott reakciójában, nem más, mint egy fekáliatenger. Nos, ebben a bizonyos tengerben mártózott meg a minap Kéri László, a Reggeli személy című műsorukban volt vendég

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem okozott csalódást, hozta a szokásos formáját. Természetesen a lemondásokból és Magyar Péter Partizánban elhangzott kirohanásából a politológia felkent apostola azt hozta ki, hogy most itt a nagy lehetőség, most meg lehet buktatni a kormányt. A hétvégi miniszterelnöki évértékelőt is leszólta, mondván, semmi újdonságot nem tartalmazott. Kéri úgy fogalmazott, hogy mostani történések miatt dominóként fog összedőlni az egész rendszer. Érdekes, arról, hogy a kormány mikén reagált a történésekre, szigorítani fogja a törvényt, illetve arról, hogy a ma a gyermekvédelem élharcosaként tüntető baloldal korábban nem szavazta meg a gyermekvédelmi törvényt, egy árva szó nem hangzott el a beszélgetésben.

Korábban megírtuk, hogy a baloldali megmondóember az évek során méltán érdemelte ki azt, hogy a népszerű Jamie és a csodalámpa című angol rajzfilmsorozat egyik szereplőjéhez, Fonák Tamáshoz hasonlítsák az emberek. Ugyanis mindig pont az ellenkezője valósult meg annak, mint amit ő prognosztizált, ami Fonák Tamásnál egy kedves, vicces tulajdonság, de egy politológus esetében elég siralmas dolog. A kormány bukását vizionálni az ő esetében nem más, mint a saját személyes vágyainak szakmai köntösbe öltöztetett kivetítése. 

Kéri László jóslatai körülbelül olyan valószínűséggel válnak valóra, mint ahogy e sorok szerzője szokta eltalálni a lottószámokat.

Borítókép: Kéri László (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.