idezojelek

Bródy János nem bírta ki, durván nekiment Orbánéknak

Megszólalt a zenész, bár ne tette volna!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Az államfői lemondást követően sorra szólalnak meg a baloldali szereplők. Mint vérszagra a keselyűk, úgy lepték el a közösségi médiát a kormány bukását vizionáló, tenyerüket dörzsölő megmondóemberek. A Hírklikk nevű, baloldali propaganda portál öles betűkkel számolt be arról, hogy Bródy János is megszólalt a kegyelmi botrány kapcsán. Érdemes pár mondatot idézni a cikkükből:

„[…]Bródy János ezekben a napokban nemcsak azt bizonyítja be sokadszorra, hogy mennyire időtállóak a művei, hanem azt is, hogy nem véletlenül vált egy (két/három?) generáció szócsövévé.”

A zenész Facebook-oldalára az alábbi mondatot tette ki:

„És eljöhet még az az idő, hogy kinyílnak tágra zárt szemek, Fény derül a sötét szobákra, hol hamisítják a híreket.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Majd a komment szekcióba belinkelte a Válasz Online kormánybukást vizionáló vágyvezérelt cikkét. Bár ne tette volna! Sokkal etikusabb lett volna, ha Bródy a posztolgatás helyett inkább tükörbe néz.

Huth Gergely korábban a Magyar Nemzetben jegyzett egy publit Mező Gábor nemrégiben megjelent A kultúra megszállása című nagyszerű könyvéről, amelyben a következőket írta Bródyról: 

„[…] Korántsem volt olyan ártatlan, ügyefogyott káder, hiszen szakszervezeti vezetőként az 1981-es tatai rocktanácson Aczél György kultuszminiszter embereitől lényegében Nagy Feró és az »elhajló« rockzenészek betiltását követelte. Ami nem meglepő, hiszen a nagy hivatásos lázadó akkoriban Koncz Zsuzsával és Zoránnal az Országos Béketanácsban és KISZ-rendezvényeken tüsténkedett.”

A rendszerváltás után aztán megtalálta ő is a megfelelő helyét, a magyarellenes liberálisok gyűjtőhelyén a szabad madarak fészkében. Most azonban a méltán a történelem szemétdombjára került szélsőliberális politikai formáció, az SZDSZ korábbi fő támogatója és arca, Bródy ezúttal nagyon mellélőtt. Ezzel a posztjával éppen az ellenkezőjét bizonyította be annak, amit a Hírklikk írt. Bródy nap mint nap lejáratja magát és életművét, immár nem generációk szócsöve, csupán egy ócska, köpönyegforgató baloldali hisztériakeltő.

 

Borítókép: Bródy János énekes, zeneszerző Koncz Zsuzsa budapesti sajtótájékoztatóján 2016. november 8-án. Az énekesnő Vadvilág címmel elkészítette negyvenedik stúdióalbumát, amelyet 2017. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatott be (Fotó: MTI/Balogh Zoltán )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Sorsfeladataink az életünkben

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Veszélyes a csőcselék gyűlölete

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A valódi szélsőségesek baloldaliak

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Ügynökök, spiclik, egyéb hazaárulók

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.