idezojelek

A bunkók erkölcse

A vérszagra gyűlő vadcsordába kívánt besorolni Arató András, a dollármédia lepukkant lakájrádiójának elnöke, aki a jelek szerint saját propagandáját is félreértette.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined

Azt mondta a dollármédia dollárbaloldaliak által megbecsült propagandistája, Pető Péter még vasárnap: Az ellenzék útja a pedofilügy átorbánozása, a Fideszé az erejének érvényesítése. 

Azóta az átorbánozás gőzerővel folyik, boldog-boldogtalan igyekszik mostanság azzal kattintásszámot növelni az internet legsötétebb bugyraiban, hogy a miniszterelnököt használja varázskulcsszóként.

Ebbe a vérszagra gyűlő vadcsordába kívánt besorolni Arató András, a dollármédia lepukkant lakájrádiójának elnöke, aki a jelek szerint saját propagandáját is félreértette. Ő persze azt állítja megkésett és hiteltelen bocsánatkérésében, hogy mi nem értjük őt, és kritikusai magyarázzák szándékosan félre veretes mondatait, de maradjunk annyiban, ezt elk…rta. Nem kicsit, nagyon. Akár távozhatna is a közéletből.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha megpróbáljuk rekonstruálni az azóta eltüntetett publicisztika keletkezéstörténetét, akkor fel kell tennünk a kérdést, kibe óhajtott egy méreteset belerúgni Arató. 

Nyilván nem a már lemondását bejelentett köztársasági elnökbe, de még csak Varga Juditba sem, hiszen azzal a teljesen hibbant sakkozóhoz vált volna hasonlatossá, aki a már leütött figurákat még meg is tapossa.

Az ő lelki szemei előtt sokkal nagyobb cél lebegett, úgy gondolhatta, most aztán megbosszulja minden sérelmét, ami az elmúlt tizenöt évben érte, és vasalt sarokkal fog ugrálni a személyiségét teljesen eltorzító fóbiájának tárgya, Orbán Viktor torkán. Csak hát a gyűlölet az rendkívül rossz tanácsadó. Ilyen állapotban hogyan is érthette volna meg, hogy a kormányfő nem pedofil, de még csak nem is pedofilsimogató, hanem ellenkezőleg, a legkövetkezetesebb harcosa a gyermekvédelemnek. 

Ily módon begőzölve nyilván azt sem lehet felfogni, hogy a vonatkozó törvény egyáltalán nem a homoszexuálisok ellen irányul, ugyanúgy bünteti a heteroszexuális pedofilokat is.

Közröhej tehát, hogy a gyermekvédelmi törvényt meg nem szavazó, azóta is folyamatosan támadó, nemzetközi bíróság elé citáló, a gyakorló pedofil Daniel Cohn-Bendit baráti körébe tartozó balliberális haladárok akarják megvédeni gyermekeinket tőlünk. Nem csoda, ha ebben a tematizációs katyvaszban még egy Arató-féle géniusz is elveszíti a fonalat.
Ez okozhatta, hogy amikor igazán kifejező szóláshasonlatot keresett fortyogó gyűlöletének ércnél maradandóbb szöveges megformálására, azt a szakállas poént találta legmegfelelőbbnek, hogy működési zavarok esetén nem a bútorokat, hanem a hölgyeket kell kicserélni a kuplerájban. 

A kupleráj az nyilván hazánk metaforája, amióta nem a libernyákok nyerik a választást errefelé.

A működési zavar az a balos közérzetrombolók évtizedes mantrája, miszerint itt nem lehet élni, levegőt sem kapni, innen csak elmenni lehet, s lám, még a pedofilokat is simogatják a diktatúra kinevezettjei. Idáig stimmel, még ha hazugság is. Az igazi bajok a bútorokkal kezdődtek Arató fékezhetetlen agyvelejében. Mert azt akarta ő valahogy kifejezésre juttatni, hogy nagyon helyes, ha lecserélik a hibázó elnök asszonyt, a választásra készülő listavezetőt, de nem elég. Viszont annyira belehergelte magát nyakatekert gondolataiba, hogy elengedte a bútorok zavaró képi világát, és a maga bunkó stílusában világgá kürtölte beteg lelkének minden becsületsértő indulatát. Fényesen bizonyítva ezzel, hogy emberség, erkölcs és jóérzés tekintetében Novák Katalin és Varga Judit szoknyájának a széléig sem ér fel. Igazából neki kellene eltűnni a süllyesztőben. De ahhoz is meg kell még ennie néhány tál galuskát az összes hőbörgő haverjával együtt, ha Orbán Viktorral akar egy páston állni. Mert a miniszterelnök mögött ott leszünk mi is vagy hárommillióan.


Borítókép: Arató András, a Klubrádió elnöke (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.