idezojelek

Schuster Lóránt hatalmas sallert osztott ki, Gyurcsányék rendesen beleszaladtak + videó

Célba ért a pofon.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix nagyon szereti a rockzenét, erről már korábbi jegyzetekben lehetett olvasni. Mint ahogy arról is, hogy a P. Mobil együttes az egyik nagy kedvence, természetesen az összes lemezük mellett számos relikviát is őriz a csapattól. Ezért is örült nagyon, amikor meglátta, hogy a Mező Gábor által fémjelzett, zseniális Hamis Gulyás legfrissebb epizódjában Schuster Lóránt volt a vendég. A rendszerváltás és az azt megelőző diktatúra titkos vagy alig ismert történeteit is bemutató csatornán a zenész szokásához híven rendesen odapörkölt Gyurcsányéknak és az egész baloldali vándorcirkusznak, hiszen ők ma is ugyanazt a káros ideológiát követik, mint elődeik.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Kádár-rendszer többet rontott a magyarság tudatán, mint az összes többi előtte együttvéve. […] Pont ez a lapítás a káros, talán a mostani gyerekek egy része meg meri majd kérdezni, és te az, hogy volt, miért volt? De ez egy hosszú folyamat lesz.” 

A rocklegenda számos érdekes és izgalmas téma mellett a rendszerváltásról külön is beszélt:

„Ez egy hosszú folyamat, aminek remélem, hogy rendszerváltás lesz a vége. De amiről ma beszéltünk, az azt jelenti, hogy még nem ért véget, tehát még tart a dolog.”

El lehet képzelni, mi játszódhat le Gyurcsány, Dobrev és a többi baloldali politikus fejében, amikor meghallgatják Schuszter szavait a Kádár-rendszer elképesztő dolgairól. Vajon tükörbe tudnak nézni?

– Mindig öröm Schuster Lórit hallgatni. Egyenes, nem beszél mellé, nem akarja megúszni a kérdéseket. Nagyon jó arc. Ezeket a dolgokat, történeteket el kell mesélni és tovább kell adni a fiatal generációnak, mert ha most nem adjuk át ezt, akkor nem lesz, aki ezt megtegye helyettünk – gondolta magában Felhévizy, feltette a lemezjátszójára a P. Mobil Honfoglalás szvitjét majd leült a kedvenc foteljába és kényelmesen hátradőlt.

 

Borítókép: Schuster Lóránt (Forrás: YouTube/Képernyőfotó) 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.