idezojelek

Puzsér Róbert az aljas, nőgyalázó posztjával a Klubrádió nyomdokaiba lépett

Újabb vérlázító provokáció.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Hatalmas felháborodást keltett Arató Andrásnak hétfőn a Klubrádió oldalán megjelent publicisztikája, amelyben obszcén, vérlázító módon fejezte ki véleményét Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról.  Még ennek a botránynak sem csillapodtak a hullámai, máris egy újabb nőgyalázó poszt került ki a magát függetlennek, haladó gondolkodásúnak, toleránsnak, objektívnek és européernek mondó boszorkánykonyhából. Ezúttal a mindenhez is értő Puzsér Róbertből tört utat magának a híres liberális tolerancia. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldali véleményvezér az Instagram-oldalára töltött fel egy feltehetően viccesnek szánt, de meglehetősen morbidra és gyomorforgatóra sikerült, finoman szólva is áthallásos grafikát. A kép megjelentetésének célja egyértelmű: Novák Katalin megalázása. Ráadásul ez a poszt azért különösen pitiáner és aljas, mert az emberek vélt rosszindulatára támaszkodva igyekszik besározni a volt köztársasági elnököt. Az ember ilyen aljasság láttán elgondolkodik azon, hogy milyen lélekromboló lehetett Puzséréknél egy vasárnapi ebéd, ahol fogpiszkálás közben, a bájos Pottyondy Edina társaságában sorra gyalázták a jobboldali közszereplőket. 

Borzasztó!

Azért kíváncsian várjuk a nőjogi szervezetek és az Amnesty International reakcióját erre az újabb nőgyalázó kirohanásra. De gyanítható, hogy nem fogja elérni az ingerküszöbüket ez a vérlázító poszt sem.

Mindenesetre mi hangosan kimondjuk: Elég volt! Eddig, és ne tovább!

 

Borítókép: Puzsér Róbert publicista (Fotó: Éberling András)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.