idezojelek

Koncz Zsuzsa megkapta a magáét, az Orbán Viktor Akciócsoport újból lecsapott

A tények makacs dolgok.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix éppen ballagott felfelé a lépcsőházban, mert a lift ismét elromlott, amikor az egyik lépcsőfordulóban összefutott Reinfrank nénivel. A ház hírmondója, aki egyben a környéken működő Orbán Viktor Akciócsoport tiszteletbeli elnöke is egy személyben azonnal letámadta:

– Kedves Félix, látta már az eheti Kontextust, ahol az egyik nagy kedvencem, a Varga Miki volt a vendég? Csúcsszuper volt. Miki megint jól kiosztotta Koncz Zsuzsát és a Bródyt. Ezt a részt érdemes meghallgatni – mondta, majd előkapta a mobilját és már mutatta is a hírlapírónak az általa kiválasztott részt a műsorból:

Koncz Zsuzsa egy ünnepelt előadó volt, ma is az. Furcsa dolog azt olvasni, hogy ők (Bródy és Koncz) küzdöttek. Lehet, hogy küzdöttek a maguk módján, de hát ennek ellenére elég jól éltek. Ők akkor komoly sztárok voltak, nem voltak eltiltva, nem voltak letiltva. Az, hogy ők üldözve lettek volna, ez azért megmosolyogtató. […] A tényekkel nehéz vitázni, a tényeket nem lehet letagadni. Ha valaki megnézi azokat az éveket, hogy hány lemezük jelent meg, és sikeres lemezek, akkor egy üldözött zenésznek nem jelenhettek meg lemezei. A P. Mobilnak nem jelenhetett meg lemeze, a Beatricének nem jelenhetett meg lemeze abban az időben. Ez ilyen egyszerű, feketén-fehéren. […]

– Koncz megint megkapta a magáét. Voltak neki jó számai, de azt felháborítónak tartom, hogy úgy állítja be magát ő is és a Bródy is, mintha nagy ellenzékiek lettek volna annak idején, és közben tejben-vajban fürdette őket az állampárt. Majd természetesen mind a ketten az SZDSZ holdudvarába kerültek a rendszerváltás után. Nincsenek véletlenek, szerkesztő úr. Végül mindig összenő, ami összetartozik. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Koncz művésznő egyébként már korábban is megkülönböztetett figyelmet kapott az Orbán Viktor Akciócsoporttól, legutóbbi szavazásunkon őt választotta a csapat abban a témában, hogy melyik baloldali közéleti szereplő bőszített fel minket a legjobban. A baloldali énekesnő szerezte meg ezt a nem túl dicsőséges titulust, pedig sokan voltak ám versenyben, Havas Henriktől kezdve Tordai Bencén át egészen Para-Kovács Imréig. De valljuk be, ezt csak saját magának köszönheti. Hiszen számos esetben támadt már rá a kormányra, de olyan is előfordult, hogy az egész magyarságra tett dehonesztáló kijelentést. Most legalább egy kollégája, Varga Miki is kiosztotta rendesen. Rohanok kedves Félix, mert jönnek az unokák és még sehol az ebéd – mondta Reinfrank néni, és azzal a lendülettel eltűnt a lépcsőházban.

– Milyen igaza van Reinfrank néninek, legközelebb elmegyek az összejövetelükre, hátha merítek tőlük egy-két ötletet – gondolta magában Felhévizy, és azonnal be is írta a noteszába:

Fontos! Jelenés az Orbán Viktor Akciócsoport következő találkozóján.

Borítókép: Koncz Zsuzsa Kossuth- és Prima Primissima díjas énekesnő (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.