idezojelek

Koncz Zsuzsa viselt dolgai nagyon durván felbőszítették az Orbán Viktor Akciócsoport tagjait

Az énekesnő ezt csak magának köszönheti.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix az év utolsó napját szereti nyugalomban tölteni, és éjfélkor egy pohár finom pezsgővel köszönteni az új esztendőt. Most is erre készült, behűtötte a pezsgőt, bekészítette a virsliket, és éppen az ilyenkor kötelezően fogyasztandó téliszalámis, csemegeuborkás retro szendvicsek készítésével foglalatoskodott, amikor csöngettek nála. Gyorsan odalépett és kinyitotta az ajtót. Ki más, mint Reinfrank néni állt a küszöbön, kezében egy nagy ajándékkosárral és azonnal beszélni kezdett:

– Kedves Félix, tudja, létrehoztam egy társaságot, egy polgári kört a környéken élő, hasonlóan gondolkodó barátaimból, ismerőseimből. Hetente, kéthetente összejárunk, átbeszéljük a közéleti eseményeket, és természetesen segítünk szórólapozni is, ha szükség van ránk. A kis társaságunkat elneveztük Orbán Viktor Akciócsoportnak, mert nagyon tiszteljük a miniszterelnököt. Ezt a kis ajándékkosarat pedig önnek állítottuk össze, kedves szerkesztő úr. Nagyra értékeljük a munkáját, nagyon szeretjük az írásait – mondta Reinfrank néni, és átadta a fülig elpiruló Félixnek az ajándékot. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírlapíró megköszönte a kedvességet és a szép szavakat. Éppen be akarta invitálni a ház hírmondóját egy kávéra, amikor Reinfrank néni ismét magához ragadta a szót:

– Tudja, szerkesztő úr, volt egy szavazás nálunk a két ünnep között arról, hogy az idei esztendőben melyik baloldali közéleti szereplő bőszített fel minket a legjobban, és egy elég meglepő eredmény születetett. Képzelje el, Koncz Zsuzsa szerezte meg ezt a nem túl dicsőséges titulust, pedig sokan voltak ám versenyben Havas Henriktől kezdve Tordai Bencén át egészen Para-Kovács Imréig. De valljuk be, a liberális énekesnő ezt csak saját magának köszönheti. Hiszen számos esetben támadt már rá a kormányra, de olyan is előfordult, hogy az egész magyarságra tett dehonesztáló kijelentést. Az idei évben is kitett magáért, a szokásos lekezelő, liberális gőggel beszélt Friderikusz podcastjében és lefitymálta Azahriah zenéjét is. Mező Gábor pedig az Axióma adásában olyan dolgokat mesélt el Konczról, ami miatt végleg lehullt a lepel az énekesnőről. Megyek is Félix, nem rabolom az idejét, fogyassza egészséggel a kis ajándékunkat és ígérje meg, hogy 2024-ben is folytatja a munkáját. Boldog új évet kívánok! – mondta Reinfrank néni, és már el is tűnt a lépcsőfordulóban.

Felhévizy mindig meglepődik, amikor Reinfrank nénivel beszél, hogy az idős asszony milyen jól látja a dolgokat. Érdemes egy pillanatra ideidézni azokat a tényleg erős mondatokat, amelyeket Mező Gábor mondott az Axióma műsorában a baloldali énekesnőről:

„[…] Nagyon nevetséges ez a Koncz Zsuzsa Jelbeszéd-botrány. Ez az egyetlen, amihez tud ragaszkodni, hogy ebből nagyon nagy balhé volt. Azt hazudta, hogy utána évekig nem jelenhetett meg lemeze. Ha valaki beüti a Wikipédiára, látni fogja, hogy a következő években sorra jelentek meg a lemezei. Arra nem vette a fáradságot a Koncz Zsuzsa, hogy úgy hazudjon, hogy az ne legyen egy perc alatt lenyomozható. […] Az ő mellettük álló sajtó erről nem fog tudomást venni. […] Boldizsár Iván menyeként, a fia feleségeként a diktatúrának a kegyeltje volt. Azt is tudjuk, hogy benne volt az Országos Béketanácsban, ami már a 60-as években is nagyon égő lett volna egy normális embernek, de akkor, amikor ő benne volt a 70-es évek végén, 80-as évek elején, szánalmas. Egy ilyen ember, aki benne volt a diktatúra propagandaszervezetében, ő beszél arról, hogy ő milyen lázadó volt, ez olyan hazugság, ami önmagáért beszél.[…] ”

– Bizony, nem csodálom, hogy Koncz Zsuzsa bőszítette fel a legjobban az Orbán Viktor Akciócsoport tagjait. Nagyon fontos, hogy kiderüljön az igazság ezekről az emberekről, mert gyalázatos módon a saját szimpatizánsaikat, rajongóikat csapják be – gondolta magában Felhévizy, és miután biztonságba helyezte a Reinfrank nénitől kapott kedves ajándékot, folytatta a szilveszteri előkészületeket. 

Boldog új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Borítókép: Koncz Zsuzsa Kossuth- és Prima Primissima díjas énekesnő (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.