idezojelek

Havas Henrik páros lábbal szállt bele Mága Zoltánba, L.L. Juniorba és Győzikébe

Miért kellett ez?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Megfogadtam, hogy az ünnep alatt nem nézem meg Havas Henrik Facebook-oldalát. De egy ismerősöm átküldte az egyik pár nappal ezelőtt született posztját, amire muszáj vagyok reagálni. Az öntömjénező bejegyzéseire már nem érdemes reagálni, mert azok mindennaposak. A kormányt ostorozó, pikírt, pökhendi, és ami a legnagyobb baj, igaztalan kinyilatkoztatásai is unalmasak már. Azonban ez a barátom által a figyelmembe ajánlott bejegyzése azon túl, hogy magán viseli a szokásos Havas-jegyeket, sokkal messzebbre merészkedett, túllépett egy határon. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Havas a posztjában egy L.L. Juniorral készített interjúról ír, ahol a rapper Győzikéről azt mondta, hogy vicces, Mága Zoltánról pedig, hogy nagyon büszke rá, hogy Donald Trumpnak játszott. A tanár úrnak több se kellett, elmondta a véleményét:

„(…) Nagyon röviden: magam is támogatom a magyarországi cigányok körében az edukációt, de ez nem annyi, hogy tessék iskolapadba ülni, tanműhelyben elsajátítani szakmai fogásokat! Nem! Az edukáció a cigány gyerekek nevelését kell hogy jelentse! Előbb a nevelés, aztán az oktatás! (…) L.L. Juniornak csak azt tudom mondani, amit annak idején az egyetemen a hallgatóimnak: ahhoz, hogy sikeresek legyünk, nem elég, hogy jók és ügyesek vagyunk, egyvalami nélkülözhetetlen, ez pedig nem más, mint az ízlés. Szerintem erről nemcsak a vicces Győzike meg a tehetséges és ügyes Mága Zoltán nem hallott, de még L.L. Juniornak sem hívták fel rá a figyelmét.(…)”

Gyakorlatilag azt írta a tanár úr, egy kalap alá véve az említett közszereplőket, hogy nincs ízlésük. Élünk a gyanúperrel, hogy Mága Zoltán és Győzike miért került Havas céltáblájára. Mága vette a bátorságot és a gyűlölt Trump előtt zenélt, Gáspár Győző pedig kinyilatkoztatta a politikai szimpátiáját. Szegény L.L. Junior pedig azért, mert megvédte őket. Arról azonban ne legyen kétségünk, ha történetesen Mága Biden előtt zenélt volna és Győzike egy DK-rendezvényen tűnt volna fel, mindjárt nagyszerű ízlésűek lennének a tanár úr szemében.

Még jó, hogy nem Havas ízlése a mérvadó, mert akkor a nagyképű, ellenszenves, baloldali sznob lenne az etalon. 

Ugye, ezt nem szeretnénk?

Borítókép: Havas Henrik (Forrás: YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.