idezojelek

Magyar Péter politikai karrierjének napjai meg vannak számlálva

Ez a figura egy időzített bomba.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Magyar Péter diszkóbotránya a bíróságon folytatódott. A Tisza Párt elnöke még júniusban, az Ötkert nevű budapesti szórakozóhelyen olyan vállalhatatlanul viselkedett, hogy végül a biztonsági őrök vezették ki. A politikus később a bíróságon támadta meg a Mandiner vonatkozó cikkét, az ügy perfelvételi tárgyalása augusztus végén volt – számolt be az esetről a Mandiner.

A portál cikkéből kiderült az is, hogy Magyar a bíróságon azt, hogy egy fiatal lány lába között csúszott-mászott, tiszteletlenül, vélhetően alkoholos állapotban, nagyképűen, flegmán a világhírű tánchoz, a tangóhoz hasonlította:

„[…] például Dél-Amerikában a tangó nevezetű tánc sokak számára itt, Európában erotikusnak számít, és lehet, hogy még zaklatónak is, a Mandiner tisztelt jogi képviselőinek is, viszont a világ nagy részén nem számít annak.”

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először nézzék meg kedves olvasók Magyar Péter szégyenteljes alakítását, amit ő pökhendi módon tangóhoz mert hasonlítani:

Majd, hogy legyen összehasonlítási alap, érdemes megnézni Al Pacino és Gabrielle Anwar világhírű tangóját is az Egy asszony illata című filmből:

Mint ismert, a baloldali politikus felháborító botránya miatt nyomozás is indult, azonban az eljárást fel kellett függeszteni, hiszen Magyar Péter időközben mentelmi jogot szerzett, ami mögé természetesen, jellemét jól mutatva, gyáván el is bújt.

Hogy milyen ember valójában Magyar Péter, az is jó mutatja, hogy pártjának nemrégiben kinevezett alelnökére, Radnai Márkra is féltékeny. A Tisza Párt vezetője maga mondta, hogy irigyli alelnöke piros BMW-jét, amivel egy Facebookon közzétett fotón pózolt a németországi foci Eb idején. 

Bár Magyar és Radnai hasonló karakterek, forrásaink szerint egy lényeges különbség mindenképpen van Radnai és a pártelnök között. Előbbi magabiztossága ellenére is tisztelettel viszonyul a párttársaihoz. Viszont a Mandinernek nyilatkozók közül többen is úgy fogalmaztak, hogy Magyar Péter rendkívül lekezelően, sokszor egyenesen sértően viselkedik munkatársaival.

Ebből a pár példából is jól látszik, Magyar Péter önző, vérlázító stílusa. Azonban, hogy milyen ember is a Tisza párt elnöke, talán a legpontosabban Wellor, a netzenész énkelte meg. A titokzatos rapper már két vitriolos dalszövegű számot is írt Magyarról, mind a kettő hatalmas népszerűségnek örvend a világhálón. 

Az egyik szám a Hej, Vargáné! címet viseli:

A másik, legfrissebb szerzemény pedig a Hőemelkedés Petivel:

Nem kell nagy politikai látnoknak lenni ahhoz, hogy ki merjük jelenteni, Magyar Péter politikai karrierjének napjai meg vannak számlálva. Ez a figura egy időzített bomba, nem tiszteli a nőket, nem bírja  a kritikát, nem érti a viccet és még arrogáns is. Ez az egyveleg az álmoskönyvek szerint nem sok jóval kecsegtet.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.