idezojelek

Lotfi Begi sistergős jobbegyenest adott Orbán ellenfeleinek

A perzsa származású zenész nem tréfált.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Ezen a héten a Kontextus YouTube-csatornáján Lotfi Begivel beszélgetett Andor Éva. A sokrétű, számos témát érintő interjúban az egyik legnépszerűbb dj és zenei producer őszintén beszélt arról, hogy 18 évesen ultimátumot kapott: ha egyetem helyett a zenét választja, el kell költöznie. Lotfi Begi perzsa származású magyarnak tartja magát, a Kontextuson beszélt arról is, milyen tragikus titkot tudott meg a születéséről, miért használ zeneszerzőként szívesen magyar népzenei motívumokat és milyen belülről a Fradi-család. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arra a műsorvezetői kérdésre pedig, hogy jónak tartja-e a baloldal által favorizált Európai Egyesült Államok tervét, ahol megszűnnek a nemzetek, eltűnnek a kultúrák, a következőt válaszolta:

Én a sokszínűséget és a kultúrák keveredését helyénvalónak tartom, ha az ember meg tudja tartani a saját gyökereit. […] Az ember a saját kultúráját, saját gyökereit meg kell hogy tartsa és tovább kell hogy adja.

Ezek a szavak bizony kőkemény jobbegyenesek a baloldalnak. Ha egy perzsa származású, de magát magyarnak tartó zenész mond ilyeneket, az talán még erősebb és elgondolkodtatóbb.

Fontos beszélgetés, ajánlom megtisztelő figyelmükbe.

Borítókép: Lotfi Begi (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

A magyar érdek a legfontosabb

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.