idezojelek

Vészmadarat küldtek Orbán Viktorra, de kudarcot vallottak

A baloldal ismét a régi taktikájához nyúlt.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A baloldal rendszeresen beküldi a politikai ringbe a kipróbált szakértői csapatát. Akik aztán komoly, gondterhelt arccal mindig elmondják, hogy közeleg a vég, küszöbön a gazdasági csőd. Ezt hallgatjuk 2010-óta folyamatosan. Hol a Kéri házaspár sírja tele a világhálót, hol pedig Lengyel László okoskodik. Rendszeres vészmadara a baloldali médiának Bod Péter Ákos is. Az egykori jegybankelnököt szeretik megszólaltatni, mert gyakorlatilag betűről betűre, pontról pontra felmondja a baloldali narratívát, a kilátástalan helyzetbe jutott Magyarországról és az összeomló gazdaságról.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezúttal két fronton is berepítették a kissé megkopott szárnyú vészmadarukat. Bod Péter Ákos egy napon jelent meg a 24.hu Della podcastjében és a Népszavában. Nem bíztak semmit a véletlenre.

Bod a Dellában a következőket mondta:

„A tavalyi recesszió után a magyar gazdaság az idén is csak totyorog, a mocsárba beleragadva halad zsombékról zsombékra.”

A Népszavának adott videóinterjújában pedig így siránkozott:

„A választás előtti osztogatásokról szólva a neves szakértő elmondta: bevált módszer, hogy a politika meg akarja venni a választópolgár rövid távú »jóérzését«. Azonban a magyar kormánynak egyre szűkebb a mozgástere, ugyanis hatalmas deficitet halmozott fel, elmúlt a 2010 és 2019 közti fellendülés időszaka.”

Nincs mese, kezdődik az őszi politikai szezon.

A baloldal ismét a régi taktikájához nyúlt, mert nem talál fogást a kormányon. Felkent szakértőikkel próbálják befolyásolni az emberek véleményét, pánikot akanak kelteni, hogy a zavarosban tudjanak majd halászni. 

Ne dőljünk be nekik!

Csurka István egykori kijelentése, ami azóta szállóigévé vált, miszerint a szakértelem bolsevista trükk, most aktuálisabb, mint valaha.

Borítókép: Bod Péter Ákos (Fotó: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.