idezojelek

Rémisztő üzenet: Ne szülj, magyar nő! Az Orbán-rendszerben a gyereket beteg társadalom várja

Para-Kovács Imre szerint a reprodukción kívül más dolgokkal is elüthetik az idejüket a nők.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix régen olvasott ennyire felháborító, bicskanyitogató írást, mint most. A HVG online felületén Para-Kovács Imre engedte szabadjára a gondolatait és klaviatúrát ragadva ámokfutásba kezdett

Korábban is volt számos megnyilvánulása, amivel a magyarokat sértegette, megalázta. A következőképpen fogalmazott például a Klubrádióban:

„Mindig azt mondjuk, hogy szeretnénk, hogy normális ország legyen. De sosem lesz normális. Szeretném elmondani a kedves hallgatóknak, hogy voltak országok itt a földön, és voltak üres helyek. Mert az nem kellett senkinek, nem volt jó hely. És akkor bementek ide emberek, és azt mondták, hogy mi is ország vagyunk. És akkor a valódi országok mondták, hogy jól van persze.”

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most a kormány szapulása mellett a nőket és a gyermekvállalást vette célba, Az Orbán-rendszerben megszületett gyerekeket beteg társadalom várja című írásában:

„Talán semmi sem mutatja meg plasztikusabban a kormány [Orbán Viktor] hozzáállását a tudományhoz, mint a demográfiai helyzetre, konkrétan a csökkenő születésszámra, valamint az azt meghaladó halálozási adatokra adott politikai válasz, ami a keresztény voodooo, a számító populizmus és a természetes ostobaság példaértékű elegye. […] általános jelenség a természetes fogyás, aminek oka leginkább a nők társadalomban betöltött szerepének átalakulása, azaz hogy a reprodukción kívül más dolgokkal is elüthetik az idejüket, nem kell feltétlenül folyamatosan szülniük, amíg a szervezetük alkalmas rá, hanem lehetnek buszvezetők vagy elméleti fizikusok, járhatnak iskolába, dönthetnek úgy, hogy egyáltalán nem akarnak gyereket, a férfiak pedig alkalmazkodnak ehhez, és lemondanak a birtoklás kényelméről, azaz többé-kevésbé egyenrangú félként viszonyulnak a megváltozott helyzethez.”

Ízlelgessük Para-Kovács gondolatait: keresztény voodooo, számító populizmus és ostobaság. Szerinte ezek az ismérvek jellemeznek minket bőgatyás konzervatívokat. Bezzeg ők, a haladó értelmiségiek úgy vélekedhetnek lekezelő, cinikus módon, hogy a nők a reprodukción kívül más dolgokkal is elüthetik az idejüket, nem kell feltétlenül folyamatosan szülniük. 

Úgy tesz a baloldal véresszájú megmondóembere, mintha bárki kötelezővé tette volna a gyermekvállalást. Mindenki szabadon dönthet arról, hogy milyen életet szeretne. Azonban a gyermekvállalás ellen kampányolni sunyi módon, politikai indokokkal vérlázító.

– Para-Kovács körmönfontan megfogalmazott, rémisztő üzenete egyértelmű, mégha nem is mondja ki kerek perec: Ne szülj, magyar nő! Hiszen az Orbán-rendszerben a gyereket beteg társadalom várja. Ez már több mint puszta kormányellenes kirohanás. Para-Kovács írása egyszerre támadás a kereszténység és magyar társadalom ellen. Senki nem vitatkozik azzal, hogy valóban megváltozott a nők társadalomban betöltött szerepe. Azt majd az idő eldönti, hogy jó irányba tart-e a világ, azonban a tapasztalatok és megfigyelések azt mutatják, hogy nagyon nem – gondolta magában mérgesen Felhévizy és megnyugtatásképpen leült a kedvenc foteljába, és elővette a korábban félbehagyott keresztrejtvényét.

Borítókép: Para-Kovács Imre (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (1. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.