idezojelek

Kapaszkodjanak meg: hatalmas titok derült ki Magyar Péter és Karácsony Gergely kapcsolatáról

Lehullt a lepel.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Vitathatatlan, elindult a politikában is az őszi idény. Felhévizy ennek őszintén örül, hiszen ismét pörögnek majd az események. Izgalmas időszak elé nézünk. Az egyik ilyen helyszín a főváros lesz, ahol már rebesgetnek egy háttérben körvonalazódó Karácsony–Magyar Péter-paktumot. Szentkirályi Alexandra, a fővárosi Fidesz leendő frakcióvezetője elgondolkodtató videót osztott meg ezzel kapcsolatban:

Magyar Péter elárulta, hogy limonádézás közben döntöttek Budapest sorsáról. Karácsony Gergely és Magyar Péter az átláthatóság élharcosaként tüntetik fel magukat, miközben zárt ajtók mögött osztogatják ki a pozíciókat. Magyar Péter nem bír a vérével, ezért hencegett az összeesküvésről, Karácsony Gergely viszont hallgat, mint a sír. Főpolgármester úr, nem gondolja, hogy a budapestieknek joguk van tudni, hogy kikkel és hogyan tervezi irányítani a várost? Ugyanolyan balliberális káoszkoalíció van készülőben, mint ami már számtalanszor tönkretette a városunkat. A Karácsony–Magyar Péter-paktum jól mutatja, hogy milyen jövőt szánnak a fővárosnak. Háttéralkuk és a budapestiek teljes kizárása. Magyar Péter gyorsan beletanult az elvtelen, valós hatalomvágyba. A budapestiek nem ezt érdemlik!

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindenesetre nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja, tehát valószínűsíthető, hogy a háttérben már alakul az új baloldali összefogás. Annyi bizonyos, hogy a kétbalkezes főpolgármesternek mostanság van épp elég gondja, hiszen egyre tovább gyűrűzik a fővárosi korrupciós botrány, ami elérhet akár több baloldali vezetésű önkormányzatot is. Wellor, a netzenész természetesen megénekelte ezt az ügyet is első őszi slágerében, ami a Hopp, Geri, hopp! címet viseli:

„A rossz hírt a végére tartogattam,

mostanában néhány bilincs is kattan,

túl vagyunk az antikorrupciós bullshiten

épp a tieid ücsörögnek a sitten.”

 

Az internet új népi hősének a dalait nem lehet megállítani, sikert sikerre halmoz. Bátran kijelenthetjük, hogy futótűzként terjednek a szókimondó szövegei a világhálón. Magyar Péter, Gyurcsány, Puzsér és a német migránssimogatók után augusztusban ismét a Tisza-párt elnöke került sorra, kórházi hőmérőzését foglalta dalba Wellor, amivel ismét nagyot robbantott.

– A titokzatos netzenész azonban nem véletlenszerűen választja ki azokat, akikről kendőzetlenül elmondja az igazságot. Legutóbbi két száma éppen Magyar Péterről és Karácsony Gergelyről szól. Nincsenek véletlenek. Könnyen lehet, hogy Wellor ráérzett valamire? Meglátjuk, hamarosan kiderül, forró őszünk lesz – gondolta magában a tenyerét dörzsölve Felhévizy, és bekapcsolta újból a Hopp, Geri, hopp! című fülbemászó nótát.

Borítókép: Magyar Péter és Karácsony Gergely (Fotó: Montázs -HAON, MTI )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

A magyar érdek a legfontosabb

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az unió átfogó reformra szorul

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gyűlölet visszakúszott Európába

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.