Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: Dunai hajóbaleset

97 cikk 1/10 oldal

Kilenc évet is kaphat az ukrán kapitány

A kerületi ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje Csaplinszkijt kilenc év börtönre és kilenc év vízijármű-vezetéstől eltiltásra abban az esetben, ha a bűnösségét az előkészítő ülésen beismeri.

A dunai hajóbaleset áldozataira emlékeztek Budapesten

A Koreai Köztársaság és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok 30 évvel ezelőtti megkötésére és a májusi dunai hajóbaleset áldozataira emlékeztek szombaton Budapesten.

Dunai hajókatasztrófa: rács mögött marad a kapitány

Bejelentette halasztó hatályú fellebbezését az ügyészség a Viking Sigyn szállodahajó kapitányának bűnügyi felügyelet alá helyezése ügyében – közölte tegnap Ibolya Tibor fővárosi főügyész.

Dunai hajóbaleset: Bejelentette a fellebbezést az ügyészség

A bíróság megszüntette a gyanúsított letartóztatását és bűnügyi felügyeletét rendelte el. Ezért a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a letartóztatás fenntartása érdekében fellebbezést jelentett be.

Vádemelés a Hableány-tragédia miatt

A Fővárosi Főügyészség álláspontja szerint a gyanúsított letartóztatásának egyik oka, a szökés és elrejtőzés veszélye fennáll, ezért a vádiratában a kényszerintézkedés fenntartását fogja indítványozni.
97 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …