Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: együttműködés

130 cikk 1/13 oldal

Gáncsoskodás Bukarestben

Kelemen Hunor úgy véli, meg kell tudni állapodni a másfél hónapja hivatalba lépett új román kormánnyal is, és nem számít arra, hogy Bukarest megpróbálja „beszántani” a magyarországi finanszírozású programot.

Szijjártó Péter a Gazprom elnökével tárgyalt

Magyarország gázellátásában a Gazprom főszerepet játszik, és ez a régióban várható infrastruktúrafejlesztések következtében a jövőben is minden bizonnyal így lesz.

A korlátlan verseny helyett együttműködés szükséges

Szánthó Miklós felvetésére Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos fejtette ki álláspontját környezetünk helyzetéről és az ezzel összefüggésben zajló politikai vitákról.

Sikerült létrehozni a magyar modellt

A Magyarországon működő üzleti szolgáltatóközpontok és a kormány együttműködése kölcsönösen jövedelmező, ezt a jövőben is folytatni kell – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

Felrúgják a régi egyezségeket

A kormánypárti polgármesterek igyekezete ellenére nehéznek ígérkezik a közös munka azokon a településeken, ahol a Fidesz–KDNP nem tudott többséget szerezni az önkormányzati választáson.
130 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …