Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: életfogytiglan

22 cikk 1/3 oldal

Kegyetlen gyilkosság vált bukaresti kampánytémává

Az életfogytiglani börtönbüntetés és a kémiai kasztrálás lehetőségéről is népszavazást írna ki Viorica Dancila román miniszterelnök súlyos bűncselekmények büntetésére.

Hétszeres életfogytiglanra ítélték a ciprusi sorozatgyilkost

Hétszeres életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték hétfőn Cipruson a szigetország első ismert sorozatgyilkosát, egy 35 éves hivatásos katonát, aki hét nőt – öt felnőttet és két gyereket – ölt meg 2016 szeptembere és 2018 júliusa között. Ez a legsúlyosabb ítélet, amelyet valaha is kiszabtak büntetőügyben Cipruson.

Életfogytig tartó fegyház a főbűnösöknek

Hárman is tényleges életfogytiglani fegyházat kaptak jogerősen csütörtökön Szegeden a 71 migráns halálát okozó nemzetközi embercsempészbanda tagjai közül.

Élete végéig fegyházba kerülhet a futónő gyilkosa

Aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés mellett nemi erőszakkal és kifosztással is megvádolhatja a Fővárosi Főügyészség a soroksári futónő meg­gyilkolása kapcsán R. Szilvesztert.

Halálkamionügy: még e héten döntés születik

Másodfokon ítélik el e héten a halálkamionként ismertté vált ügyben az egyebek mellett hetvenegy migráns halálát okozó nemzetközi embercsempész banda tagjait.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …