Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: ellenőrzés

360 cikk 1/36 oldal

Fagylaltozni mennek az adóellenőrök

A NAV friss ellenőrzési tervéből kiderül, ezen a héten az adóellenőrök az ország több megyéjében is vizsgálódnak a helyi fagylaltozókban és a vendéglátósoknál.

Országos ellenőrzést tartanak a vasúti átjárókban

Országos ellenőrzést tart a MÁV és a rendőrség a vasúti átjárókban csütörtökön, a nemzetközi útátjárós biztonsági napon – közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

Nem kötött vádalkut Galambos Lajos

A tavaly hatályba lépett új büntetőeljárási törvény lehetőséget ad a vádalkura, de a közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolt Lagzi Lajcsi, vagyis Galambos Lajos nem élt ezzel a lehetőséggel.

Mutatványos berendezéseket ellenőriz a kormányhivatal

Hamarosan megkezdődik a mutatványosok berendezéseinek ellenőrzése, a megyei kormányhivatalok fogyasztóvédelmi hatóságának munkatársai idén is fokozott figyelemmel vizsgálják ezen eszközöket.

Nem volt megfelelő 17 kórház gazdálkodása

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által ellenőrzött 17 kórház egyikének sem volt teljesen megfelelő a gazdálkodása a vizsgált időszakban, azaz 2016 és 2018 között – hangzott el az ÁSZ szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten.
360 cikk 1/36 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.