Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: EP

404 cikk 1/41 oldal

Negyedik EP-győzelmére készül a Fidesz–KDNP-szövetség

A Fidesz európai parlamenti (EP-) listájáról többen újrázhatnak — egyesek nem is először — most vasárnap, mint ahány helyet összesen az ellenzéki pártok szerezhetnek a számukra legjobb forgatókönyvek szerint.

Jogalkotó vándorcirkusz

Az EP-t vándorcirkusznak is becézik, mivel székhelye Strasbourgban van, a parlamenti bizottságok Brüsszelben üléseznek, míg a parlamenti főtitkárság Luxembourgban található.

Fidesz: Európa és a gyermekeink jövője a tét

A magyar pártok közül egyedül a Fidesz-KDNP tette egyértelművé, hogy semmilyen bevándorláspárti szövetségben nem fog részt venni, és a magyar embereket fogja képviselni Brüsszelben.

Kubatov Gábor: A brüsszeli kettős mérce ellen küzdünk

Míg Brüsszel a magyar kormány babaváró támogatását mondvacsinált indokokkal akarja eltörölni, addig a migránskártyákat „nyakló nélkül” tízezreknek adják – hangsúlyozta a Fidesz alelnöke.
404 cikk 1/41 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.