Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: EP

142 cikk 1/15 oldal

Európai Parlament: Biztosítani kell az egyenlő bért a nők számára

Az EP állásfoglalása szerint a képviselők többsége kötelező szabályokat vár el a nők és férfiak bére közötti különbség megszüntetésére, a bérek átláthatóságának biztosítására. Emellett a képviselők ambiciózus esélyegyenlőségi stratégia kidolgozására számítanak az Európai Bizottságtól.

Kincs, ami nincs

Hírértéke nem volt a magyar ellenzéki EP-képviselők Brüsszelben tartott kormánymószeroló eseményének, szokott formáját hozta a négyes: Dobrev Klára, Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István.

Ezt csinálta Niedermüller Péter az EP-ben

Niedermüller Péter 2014-2019 volt az Európai Parlament képviselője. Nem meglepő módon legtöbbet a bevándorlók ügyében, a különféle kisebbségekért és hazáját kritizálva szólalt fel az EP-ben.

Muscat mielőbbi távozását követeli az Európai Parlament

Mivel hazánkat és Lengyelországot szinte nap mint nap bírálat éri a jogállamiság helyzete miatt, okkal vetődik fel a kérdés, hogy a baloldali vezetésű Málta miért csak most került az uniós szégyenpadra.
142 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …