Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 30., szerda, Jeromos napja
HÍR TV – KeménymagSikerült visszaszerezni Marosvásárhelyt.

Címke: Evo Morales

24 cikk 1/3 oldal

Latin ősz

Az ősszel több latin-amerikai országban történtek összetűzések a hatalom és az utcára tóduló emberek között. Az év végére mintha enyhülne a feszültség, ami valószínűleg csak látszat.

Mexikó szerint La Paz-i nagykövetségét sorozatosan zaklatják a bolíviai hatóságok

A mexikói külügyminisztérium keddi nyilatkozatában panaszolta, hogy La Paz-i nagykövetségét sorozatos zaklatások érik a bolíviai hatóságok részéről arra hivatkozva, hogy e diplomáciai képviselet Evo Morales lemondatott korábbi bolíviai államfő kormányapparátusának több körözött tagjának nyújt menedéket.

Bolívia elfogatóparancsot ad ki Evo Morales ellen

Bolívia napokon belül elfogatóparancsot ad ki Evo Morales lemondatott korábbi államfő ellen – jelentette be helyi idő szerint szombaton Jeanine Anez, az ország ideiglenes elnöke.

Morales volt bolíviai elnök orvosi vizsgálatra Kubába utazott

Orvosi vizsgálatra Kubába utazott Evo Morales volt bolíviai elnök, aki választási csalás gyanúja miatt lemondani kényszerült és Mexikóba menekült – közölte pénteken egy, a politikushoz közelálló személy.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …