Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: fegyver

18 cikk 1/2 oldal

Lőfegyvert is találtak a hongkongi tüntetőknél

Tizenegy embert letartóztatott vasárnap a hongkongi rendőrség, miután fegyvereket, közöttük egy félautomata pisztolyt és 105 töltényt, valamint tőröket és késeket foglaltak le egy belvárosi helyszínen.

Mit üzen a ma emberének a Szent Márton-legenda?

Egy Tours-i Szent Mártonhoz hasonló szentet láthatatlanná tehetnek a rá épülő hagyományok, népszokások vagy a globális felejtés. Korunkban sem holt, sem eleven szenteknek nincs könnyű dolguk.

Fegyveres borlopásért ítéltek el egy férfit

Nem jogerősen 7 év fegyházbüntetésre ítélt a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy 48 éves férfit, aki megszúrt egy embert, hogy megtarthassa a tőle ellopott üveg bort. Emellett testi sértés és garázdaság miatt is felelnie kellett – közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.

Minden napra jut egy tömeges lövöldözés

A hét végi vérfürdő kapcsán az amerikai média vasárnap újfent rávilágított arra, hogy az Egyesült Államokban milyen gyakoriak a lövöldözések, ezen belül az úgynevezett tömeges lövöldözések.

Berlin tovább folytatja a hadiipari exportot az arab koalíció országaiba

A német kormány az önkéntesen bevezetett korlátozások ellenére továbbra is kiad engedélyeket a jemeni húszi lázadók leverésére szervezett arab koalíció tagországaiba irányuló hadiipari exporthoz, a berlini vezetés idén eddig már száznál is több ügylethez járult hozzá, a szerződések összértéke meghaladja az egymilliárd eurót – derült ki egy vasárnap ismertetett kormányzati kimutatásból.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …